Flere visninger

Supreme Executive - Chef Læder Kontorstol

Hurtigt overblik

Fantastisk eksklusiv kontorstol i ægte læder og med høj ryg. Denne model leveres 100% samlet og klar til brug - selvfølgelig med gratis fragt og tilfredshedsgaranti

Status På lager

Ekskl. moms: 2.636,00 DKK Inkl. moms: 3.295,00 DKK

* Påkrævede felter

Ekskl. moms: 2.636,00 DKK Inkl. moms: 3.295,00 DKK

Detaljer

Komforten er i højsædet på denne lækre nyhed. Det er en fantastisk kontorstol i en kvalitet der langt overgår prisen. Et rigtig godt køb til dig der gerne vil have en komfortabel smuk "chef" kontorstol.

Den er betrukket med ægte læder, og øvrige stel i forkromet metal der giver et helt unikt look. De lækre armlæn er ligeledes i læder og giver visuelt et løft til kontorstolen, så den ser helt fantastisk ud - uanset om den skal bruges på arbejdet eller til hjemmekontoret.

Supreme Executive læder kontorstol kan vippe og er samtidig udstyret med en låsemekanisme så du kan låse vippet i enhver tilbagelænet position. Super praktisk hvis du i situationer hvor du skal læne dig lidt tilbage og fx. læse.

Vippet kan - som på alle andre af vores kontorstole - indstilles efter brugerens vægt. Dette er helt essentielt da det har kæmpe betydning for siddekomforten.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 48-55cm
Sædebredde 51cm
Sædedybde 51cm
Ryglænshøjde 75cm
Max belastning Maks 130kg
Materiale Ægte læder
Funktioner Indstilling efter vægt, synkronvip, trinløs lås i vip, højderegulering
Vægt 26kg
Andet Nej

Bedømmelser

Meget tilfreds! Anmeldelse(r) af Amir
Karakter
En kvalitetsstol. Fik desuden top service og nyt armlæn, da jeg opdagede en fabriksfejl armlænet. Var ude og afprøve flere stole og bestilte derpå også Nexus-stolen til arbejdspladsen, mens Supreme-modellen er til hjemmet. Gaspatron-optionen er god for høje mennesker som mig. (Indsendt den 11/04/17)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Supreme Executive - Chef Læder Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter