Istol's blog

Vælg den rigtige kontorstol til din virksomhed

Det er vigtigt at vælge den rigtige kontorstol. Køber du kontorstole til virksomheden er det især vigtigt at vælge den eller de helt rigtige. Alle mennesker er forskellige, og har også et individuelt behov for en god arbejdsstilling. Derfor er det vigtigt at vælge en stol, med mange indstillingsmuligheder, hvis man køber stole til mange medarbejdere. De mange funktioner gør det muligt for den enkelte medarbejder at indstille stolen så den er tilpasset perfekt til den enkeltes behov. Hos istol.dk finder du et bredt udvalg af gode justerbare kontorstole.

Øg effektiviteten med den rigtige kontorstol

Kontorstole kan have stor indflydelse på arbejdseffektiviteten. Det lyder måske utroligt men det er faktisk meget logisk. Når man har siddende arbejde flere timer hver dag, kan en dårlig kontorstol have mange konsekvenser for helbredet. Det kan bl.a. betyde smerter i skuldrene, hovedpine og andre spændingssmerter, skader på ryg og lænd. Når man får ondt og bliver træt, sænkes arbejdseffektiviteten automatisk. Derfor er det vigtigt at have den rigtige kontorstol. Her på iStol.dk kan du se et udvalg af lækre, gode og billige kontorstole.

Ergonomisk kontorstol - til lange arbejdsdage

Ergonomiske kontorstole er uden diskussion de bedste, især for dem der tilbringer mange timer på en kontorstol hver dag. Ergonomiske kontorstole kan forebygge eller forhindre de typiske skader der opstår af at belaste kroppen med siddende arbejde i lange perioder. Det kan være smerter men også skader i ryg, lænd, armen nakke og skuldre. Man kan godt få ergonomiske kontorstole til fornuftige priser. Hos iStol.dk kan du finde et stort udvalg af ergonomiske kontorstole. Kontorstolen bliver selvfølgelig leveret lige til døren, og det endda uden ekstra omkostninger. iStol.dk forhandler kontorstole til både private og virksomheder.

At købe kontorstol online

Mere og mere handel - indenfor alle varegrupper - bliver overført til en online platform som fx. vores webshop. Mange er stadig skeptiske over at handle på nettet - og det kan da også være en svær beslutning for:

 • Hvad gør man hvis varen ikke er som man forestillede sig?
 • Hvilke rettigheder har man for fortrydelse?
 • Hvad er der af muligheder for rådgivning?

Faldgruberne ved at købe online kan være mange. Det er derfor vigtigt at du vælger en leverandør, du føler dig tryg ved. Men du skal ikke være så bange, for finder du den rette leverandør, så er der flere fordele end ulemper. Vi gør fx, alt hvad vi kan for at det skal være en fordel for dig at handle online - ikke en ulempe. Helt konkret så betyder det at:

 • Vi kan tilbyde et større udvalg end de fleste fysiske butikker
 • Vi har færre udgifter, og kan derved sælge billigere end hvis vi skulle betale dyr husleje og høje lønninger til sælgere osv.
 • Vi kan sælge i større mængder, da vi sælger til hele Danmark - hvilket ligelede er med til at holde priserne i bund, og øge udvalget af kontorstole.

Nogen vil måske stadig synes at det er forbundet med en vis risiko at handle online, for hvad får man egentligt, og hvad med fortrydelsesret osv.?

Hos os prøver vi at komme sådanne bekymringer i forvejen ved for det første af have så grundige produktpræsentationer som muliget. Masser af billeder, 360grader visninger og videoer. Herudover, så har vi valgt altid at betale fragten. Husk også at vi giver dig hele 14 dage til at afprøve og teste din kontorstol - kan du det i en fysisk forretning?

Kan du ikke lide stolen så tager vi den retur - uden at stille spørgsmål.

Billige kontorstole - er prisen det vigtigste?

Jeg tror vi alle er på udkig efter billige kontorstole. Det er klart - hvorfor betale mere end højest nødvendigt, og hvorfor betale mere, når man kan nøjes med mindre? Men hvad er det nu lige "billigt" egentligt er, og hvornår er billigt FOR billigt?

Normalt siger man at pris og kvalitet hænger sammen. Det er til en vis grad også rigtigt - og så alligevel ikke. Det er rigtigt at vælger men en meget billig kontorstol, så får man ofte også hvad man betaler for: En stol der ikke er god for hverken din krops positur, eller særlig komfortmæssigt.

Der kan dog også være store forskelle på hvordan din kontorstol er prissat, og hvor mange skridt der har været på vejen fra producenten til dig. For desto flere mellemled der er, desto dyrere er stolen også. Du vil tit opleve at der er alt for mange fordyrrende led i vejen fra producenten til dit skrivebord. Det kan være:

 • Fabrik
 • Producent (de fleste producenter får fremstillet stolene på en fabrik - typisk i østen)
 • Europæisk distributør
 • Dansk distributør
 • Forhandler

Som du kan se, så er der hurtigt op til 5 led, som stolen skal igennem før den er din. Og da hvert led skal tjene på stolen, så det bliver hurtigt mange fordyrrende skridt før den er din. Dette sammenholdt med at mange detail forhandlere i møbelbranchen kræver 40% i avance, så når du at betale meget mere end stolen egentligt er værd i forhold til udgiften til fremstilling.

Hos iStol.dk sælger vi ikke nødvendigvis de billigste stole, men for at en kontorstol skal komme med i vores sortiment, så skal stolen have høj værdi. Dvs. vi vil kun sælge kontorstole, hvor du får meget for pengene. Herudover, så sælger vi jo primært online, så vi har ikke de samme udgifter til dyre adresser, sælgere oma, så vi kan også leve med mindre avancer. Alt sammen noget der kommer DIG til gode.

Forskellige kontorstole og lidt om forskellen

Nogen vil jo nok mene at en kontorstol er en kontorstol, men som med så meget andet, så er det ikke helt så simpelt. Der findes efterhånden rigtig mange kontorstole, så her vil jeg prøve at give dig et hurtigt overblik over hvilke typer kontorstole der er de mest almindelige. Det kan forhåbentligt også være med til at give dig et overblik over hvilke type stol der er bedst for dig.

Kontorstole og forskellige materialer:

Kontorstole fremstilles i mange forskellige materialer. Selve siddefladen og ryglænet er typisk en af følgende materialer:

  1. Stof kontorstole

Langt de fleste kontorstole i dag er stof-kontorstole. Stof er et relativt billigt materiale, men det er ikke nødvendigvis ensbetydende med at stolen er billig, for stof fås også i mange forskellige kvaliteter, og der er mange andre faktorer der bestemmer prisen på kontorstole. Stof er et åndbart materiale, og det kan være en stor fordel for ventilationen, for det kan have stor betydning for komforten. Er stoffet åndbart, så giver det en bedre cirkulation og det giver derved dig et støre velbehag at bruge. Et eksempel på en kontorstol med åndbart slidstækrt stof er vores ergonomiske kontorstole fra HaraTech.

  1. Læder kontorstole

Læder betragtes ofte som et eksklusivt materiale, men pas på. Lad dig ikke snyde, for læder kommer i mange forskellige kvaliteter. Ja normalt er læder et fantastisk materiale, men billige kontorstole bruger fx. tit og ofte det man kalder spalt-læder. Det er ægte læder, men det er undersiden af ko-huden, og det har derfor ikke de samme egenskaber som det vi normalt betragter som "ægte læder". Køber du en læderstol, så sørg derfor at det er læder i bedste kvalitet. Alle vores læder kontorstole er betrukket med ægte læder i høj kvalitet på såvel siddeflade som ryglæn. Tjek eventuelt vores eksklusive udvalg her på iStol.dk i denne kategori: Læder kontorstol

  1. Net

Normalt er net mest noget man ser på ryggen af kontorstole, men der er faktisk også en del producenter, der bruger net som siddeflade, grundet den store elstaicitet der er i et kvalitet net. I Danmark er net dog ikke et materiale der er særlig udbredt, hvorfor du nok sjældent vil støde på det. Det er egentligt ærgerligt, for det er både let, elastisk og relativt billigt, så der er faktisk mange fordele ved en kontorstol med net.