Flere visninger

Glamour Jane - Stilren Designer Kontorstol I Læder

Hurtigt overblik

En utrolig stilistisk designer kontorstol, med meget rene linier. Tjeck fx de unikke armlæn der næsten er helt futuristiske, eller den høje slanke ryg. En kontorstol der er en fryd for øjet, uden at der bliver sparet på komforten eller kvaliteten. Det helt rette valg til den kvalitetsbevidste mand / kvinde, der sætter pris på elegance og design.

Status På lager

Pris: 3.895,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 1.996,00 DKK Inkl. moms: 2.495,00 DKK

Detaljer

En kompromisløs kontorstol, der på genial vis kombinerer design med komfort. Det er drømmescenariet for langt de fleste – uanset om du arbejder på kontor eller hjemmefra. Det er nu ikke længere nødvendigt at vælge mellem design eller komfort, for denne glamourøse kontorstol giver dig det bedste fra 2 verdener. En designer stol der vil se godt ud i hvilket som helst rum! Samtidig er til at holde ud at sidde i – selv i flere timer ad gange.

MÅL

Sædehøjde: 48-56cm
Sædebredde: 50cm
Ryghøjde: 74cm

Bedømmelser

Kan anbefales Anmeldelse(r) af Michael
Karakter
Har nu haft denne stol i små 2 uger. Kan varmt anbefales. God kvalitet. Vippefunktionen af ryggen er for mig uundværlig. Eneste minus er at ryggen ikke kan låses helt præcist hvor man vil have den. (Indsendt den 12/01/18)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Glamour Jane - Stilren Designer Kontorstol I Læder

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter