Flere visninger

Devil Rob - Djævelsk Lækker Chef Læder Kontorstol

Hurtigt overblik

En djævelsk lækker kontorstol. En rigtig herrestol. En rigtig chef-stol. Den perfekte luksus-flyder der designmæssigt emmer af nostalgi krydret med et moderne tvist og komfort i verdensklasse. En luksus- chef kontorstol der yderst vanedannende – og så er den naturligvis i ægte læder!

Status På lager

Pris: 3.349,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 2.475,00 DKK Inkl. moms: 3.093,75 DKK

Detaljer

Det kræver en særlig stol når man skal sidde mange timer foran computeren. Er du til de eksklusive læder kontorstole i luksus-klassen, så gør du her et sandt kup. Du får en rigtig god komfort, en høj ryg der støtter en korrekt siddestilling og eksklusive materialer – heriblandt læderpolstringen.

MÅL

Sædehøjde: 51-57cm
Sædebredde: 55cm
Ryghøjde: 80cm

Bedømmelser

lækker chef kontorstol Anmeldelse(r) af mads
Karakter
jeg besøgte istols showroom da jeg havde udset mig et par forskellige kontorstole for at se hvilken drømmestol jeg ville have. tidligere har jeg købt kontorstol i jyst osv men de blive slidt op super hurtigt så nu synes jeg det var på tide at opgradere :) Jeg har på intet tidspunkt fortrudt. Den er sindsygt lækker og jeg sidder skide godt i den! Kan klart anbefales til alle der vil have lidt luksus (Indsendt den 09/12/17)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Devil Rob - Djævelsk Lækker Chef Læder Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter