Flere visninger

IOO KMD 2.0 ELITE - Multifunktionel Ergonomisk Kontorstol

Hurtigt overblik

IOO er netop kommet i en version 2.0 kaldet IOO 2. Elite. Mange opgraderinger, men de vigtigste er: 1) Justerbar hårdhed i lændestøtten. 2) 12 zoner støtte 3) 5D armlæn, 3) 3D nakkestøtte

OBS. Nu med net sæde

Mere information kommer snarest muligt - er du nysgerrig, så skriv eller ring - vi har modellen stående i vores showroom og ved alt om den (kan også ses og testes i vores showroom i Roskilde)

Status På lager

6.000,00 DKK Inkl. moms: 7.500,00 DKK

Detaljer

IOO ergonomisk kontorstol beskrivelse

IOO er en virkelig god stol til prisen - se hele vores udvalg af gode kontorstole til prisen her.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 45,5-54,5cm
Sædebredde 50cm
Sædedybde 37,5-42cm
Ryglænshøjde 70-81cm
Max belastning 120kg
Materiale Siddeflade er af åndbart stof, ryglæn i elastisk net
Funktioner Justerbar sædehøjde, ryglæn, hovedstøtte, siddeflade, armlæn, vippefunktion oma.
Vægt 24kg
Andet Synkron vip, Synkro tilt, Synkron rygstøtte

Bedømmelser

Fantastisk stol hvis du har diskus protrusion eller lign. Anmeldelse(r) af Markus
Karakter
Jeg har tidligere haft ryg problemer, men denne stol er fantastisk hvis du har, eller døjer med diskus protrusion eller lign. Jeg kan side timevis og stolens ventilationsevne på rygdelen er dejlig i sommertimerne. Den kan justeres i alle vinkler og steder. Du vil ikke fortryde købet selv om det virker lidt dyrt - det er alle pengene værd. Jeg har endnu en ven som købte stolen efter at have siddet i den 1 time, han er ligeså glad for den. (Indsendt den 17/06/2020)
Fantastisk støtte i ryggen Anmeldelse(r) af Fantastisk støtte i ryggen
Karakter
Jeg har problemer med min ryg, og kan ikke holde ud og sidde mere end 1-2 timer på en almindelig kontorstol. IOO KMD kontorstol giver den ergonomiske støtte til min len som gør at jeg nu kan sidde i stolen og arbejde en fuld arbejdsdag. (Indsendt den 23/03/2017)
Fantastisk god - ikke køn Anmeldelse(r) af Hans Bo
Karakter
Nem at samle og fanstastisk egenskab. (Indsendt den 21/01/2017)
Kvalitet! Anmeldelse(r) af Alexander
Karakter
Jeg bestilte denne stolen til Norge. Fikk veldig god hjelp av kundeservice på e-mail. Svært rask respons og de var veldig tålmodige med meg. 5/5 på service og profesjonalitet.

Selve stolen er veldig lekker å se på. Super enkel å montere og får en veldig til kvalitets følelse over stolen. Føles nærmest ut som jeg sitter på luft. Veldig behagelig sitteunderlag.

Eneste negativt jeg kan si at håndleddstøtten på stolen justeres ufrivillig fra side til side og frem og tilbake hele tiden, trenger svært lite kraft for at det justeres. Jeg syns også det kunne vært enda mer motstand i korsryggputen, men dette er vel veldig individuelt. (Indsendt den 21/12/2016)
Fantastisk stol Anmeldelse(r) af Sasa
Karakter
Karakter
Karakter
Jeg arbejder 12 timer om dagen foran en computerskærm, hvorfor jeg sidder meget ned. IOO KMD er en god stol og kvaliteten er i top. Prisen er ikke i den lave ende, men på den anden side, skal man ikke gå på kompromis med helbredet. (Indsendt den 27/01/2016)
IOO KMD Anmeldelse(r) af Jakob Witt
Karakter
Da jeg besøgte iStol.dk's showroom i Roskilde havde jeg muligheden for at prøve hele deres sortiment. Det kan klart anbefales at tage turen derud, for med det uendeligt store udvalg der idag findes på internettet er det svært ikke at komme lidt i tvivl når man er på udkig efter den rette kontorhjælper.

Morten & Daniel har gennem hele mit købsforløb gjort et udsøgt arbejde i kundeservice afdelingen og da jeg forlod dem i Roskilde med en IOO stol i bagagerummet følte jeg på alle måder at jeg truffet det rigtige valg. Jeg fik en masse gode tips undervejs, ikke blot omkring den stol jeg havde i tankerne, men også omkring de andre stole jeg kiggede på mens jeg var der. Betalingen foregik let og smertefrit og efter en udprintet kvittering kunne jeg bakke bilen helt hen til døren for at læse min nye stol på ladet. Stolen vejer en del, men det tog jeg som et kvalitetstegn - og min gamle ikea stol kasserede jeg med det samme!

Jeg købte min stol igår og har dermed siddet i den i mindre end et døgn - alligevel føler jeg mig klar til at anbefale den til andre. Det der var afgørende for at jeg valgte netop denne model var den meget fleksible nakkestøtte. Mange af de andre modeller var også superbehagelige at sidde i, men denne nakkestøtte var lige en tand bedre.

Ergonomiske stole er ikke just billige, til gengæld er prisen for en ødelagt ryg langt dyrere. Jeg sidder gerne op til 15 timer i streg foran computeren i travle perioder og jeg føler at dette er en investering jeg burde have gjort for 10 år siden.

Tak for en lækker stol, en go pris og en ubeklagelig god kundeservice! Jeg vender muligvis tilbage med en anmeldelse efter længere tids brug når min krop har tilvendt sig det nye mønster.

Jakob Witt (Indsendt den 13/09/2014)
Absolut top! Anmeldelse(r) af Jeannine
Karakter
Jeg har været meget i tvivl og der bliver meget tilbudt på nettet, så det gør en usikker. Men jeg er bare så glad fordi jeg ville prøve stolen, for den er fantastisk! Jeg sidder meget, idet jeg driver et web-, og grafisk bureau og med denne stol får jeg både den rette støtte og samtidigt støtter den ikke for meget, så jeg også kan træne og bruge min ryg lidt.

Alene behagen når man ruller lidt frem og tilbage i den stol giver en den rare fornemmelse og bekræftelse på at det bare er superb kvalitet. Jeg holdt desuden meget af kundeservice og afvikling af istol.dk! Kan kun anbefale dem og IOO! Prøv det, du risikerer kun at få en lækker og skøn arbejdsstol og det fortjener vi alle sammen at have! (Indsendt den 04/08/2014)
God stol til en rigtig fornuftig pris Anmeldelse(r) af Martin Nielsen
Karakter
Jeg skiftede min ellers trofaste kontorstol gennem mange år ud med denne IOO KMD.
Og det var en utrolig god investering.
Her får man virkelig en god stol, i rigtig god kvalitet for en yderst fornuftig pris.

Handelen med istol.dk er også gået helt som forventet af en seriøs internet butik. Al nødvendig information vedr. køb og levering er kommet hurtigt på mail, samt de få spørgsmål der har været til stolen er blevet besvaret hurtigt på mail, af Morten.
Her har man følelsen af at han har givet sig tid til at besvare mailen, med et fyldestgørende svar på ens spørgsmål.

Tak for en rigtig god stol. (Indsendt den 23/01/2014)
Bekvem stol Anmeldelse(r) af Rasmus Lassen
Stolen var en gave fra min chef i anledning af mit 20 års jubilæum. Jeg må sige at være positivt overrasket. Den er fået flot og funktionel og har en masse indstillingsmuligheder jeg ikke helt har styr på endnu, men det skal nok komme :)
Tak for en rigtig fin stol (Indsendt den 21/04/2012)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer IOO KMD 2.0 ELITE - Multifunktionel Ergonomisk Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter