Flere visninger

Nexus Comfort Læder Kontorstol - aka "Flyderen"

Hurtigt overblik

Uden tvivl den mest komfortable kontorstol vi selv har haft fornøjelsen af at sidde i. Med komfort som i en lænestol, og et universelt og tidsløst look, får du en utrolig behagelig stol som er både en fryd for øjet og en velsignelse for kroppen.

Status På lager

2.749,00 DKK Inkl. moms: 3.436,25 DKK

Detaljer

Unikt komfortabel kontorstol

 

Kombinationen af visuelt flotte deltaljer som chrom base, bølget læder og slim-line armlæn, kombineret med høj kvalitet naturlæder, tyk polstering og et sæde & ryglæn, der er produceret i ét stykke for at øge stabilitet i stolen, forstærke holdbarhed og yde støtte til lænd såvel som ryg giver dig en virkelig unik kontorstol

Mekanismen under sædet giver dig mulighed for at bruge stolen som lænestol, og glide tilbage i en naturlig og flydende bevægelse. Du kan selvfølgelig låse ryglænet i præcist den vinkel der passer dig. 

Stolen er testet certificeret på P.UR Remodex - Institut for Forskning og Gennemførsels Af Møbelindustrien  for styrke og sikkerhed. 

Produktspecifikationer

Sædehøjde 49-57cm
Sædebredde 51cm
Sædedybde 47cm
Ryglænshøjde 69cm
Max belastning 130kg
Materiale Ægte læder
Funktioner Højdejustering. Trinløs synkronvip
Vægt 25kg
Andet Direktørstolen med ekstra komfort

Bedømmelser

God Anmeldelse(r) af Jacob Houth
Karakter
Meget komfortabel og vel tilpasset stol. Godt gået
Vh
Jacob Houth
Neurolog
Rigshospitalet
(Indsendt den 24/05/2020)
Fantastisk kontorstol med god komfort Anmeldelse(r) af Lars
Karakter
Straks man sætter sig i stolen mærker man, at det er en kvalitetsstol man sidder godt i. Jeg købte stolen til hjemmekontoret, og i denne Corona tid, er vi mange der arbejder hjemmefra og bruger mange timer på hjemmekontoret.

Stolen støtter godt og er udstyret med en vippefunktion der kan låses. Det er anden gang jeg køber denne stol hos I-stol. (Indsendt den 17/04/2020)
5 stjerner Anmeldelse(r) af Carsten
Karakter
Godt tilfreds med stolen.:-) 5 stjerner..
Mvh Carsten (Indsendt den 22/02/2020)
Fed stol, meget godt tilfreds.. Anmeldelse(r) af Hvad betyder alias ?
Karakter
Dejlig stol, valgte den pga den høje ryg og komforten, samt den kunne vippes tilbage. Bliver overvejende brugt for computeren hvor jeg ser film mm. Stolen opfylder mine behov og virker til at være stabil, den knirker/brager dog noget højlydt når den låses i og op ved tilbagelagt stilling, hober den holder ? Generelt er jeg meget tilfreds.. Også med prisen.. Kunne godt bruge en anden farve end sort, og evt i uld.. (Indsendt den 22/02/2020)
Retur Anmeldelse(r) af Mikael T
Karakter
Stolen er rigtig pæn, med flot og lækkert læder. Men jeg kunne ikke holde ud at sidde i den.
Problemet er den øverste del af ryglænet som "rager ud" så at sige. Prøv at se skråbilledet af den.
Når jeg sidder i den, er det ved skulderen den støtter mest, sådan at den faktisk krummer ryggen. Jeg kan bedst lide at have støtte i lænden. Men det er jo åbenbart forskelligt fra person til person hvordan det opleves.

Men så er det jo rigtig fint at man kan returnere uden udgifter og bøvl. Afhentet på adressen, det er sgu flot!
(Indsendt den 26/11/2017)
God kvalitet og super service Anmeldelse(r) af Kim Krolmark
Karakter
Leveringen af stolen var enkel og smidig. God behandling og stolen blev båret helt ind i lokalet. Stolen er lavet i lækkert materiale og er solid at håndtere; en særdeles attraktiv stol til arbejde og privat. (Indsendt den 04/09/2017)
tak Anmeldelse(r) af hjgt
Karakter
Har nu haft Flyderen i 8 dage til min store tilfredshed. God både til arbejde med min PC og afslapning foran TV. Flot betjening af jer. (Indsendt den 09/08/2017)
Nexus kontorstol Anmeldelse(r) af Preben
Karakter
Fantastisk stol og levering fra dag til dag. (Indsendt den 29/10/2016)
Go' stol Anmeldelse(r) af Jan
Karakter
Min rumpe er glad, min ryg er glad og så er jeg også glad - En stol man kan sidde TIMER i, uden at gå på kompromis med ergonomi og sidde-komfort! (Indsendt den 19/08/2016)
Fantastisk køb Anmeldelse(r) af Peter
Karakter
Hvis du har givet op i jagten på en god kontorstol, så led ikke yderligere. Jeg købte denne kontorstol for omkring 4 måneder siden, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Som de fleste andre nok har erfaret, så er det ekstremt svært at finde den helt perfekte kontorstol, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. Jeg måtte igennem et par stykker af rædderlig kvalitet (Jysk Sengetøjslager, host host), før jeg besluttede at øge budgettet en lille smule.

Stolen har en meget komfortabel form. Du ligger ikke helt tilbage i den (hvilket er et problem med visse skrivebordstyper), da den kan låses fast i en flere forskellige stillinger, og den giver sig heller ikke når du først har låst den fast og læner dig tilbage. Kvaliteten af de forskellige materialer er rigtig god, fra læderet til metal-delene, og den føles rigtig solid at sidde i, dvs. uden at det føles som om, at den falder fra hinanden hvert øjeblik.

Hvis du er nervøs for, om du har for meget på sidebenene og er for høj, så kan du være helt rolig. Stolen passer perfekt til mig, på trods af, at jeg vejer 130 kg og er 190 cm. Der er også godt med plads til bagdelen og lårene, selvom man nok ikke skal veje meget mere end mine 130 kg, før lårene bliver mast af metalbøjlerne på stolen.

Leveringstiden var blot én dag eller to, og stolen blev leveret i en stor kasse 100% færdigsamlet, direkte til døren, på trods af, at jeg bor på 2. sal med en hel del trapper.

Prisen er lav, i forhold til hvad du får for pengene, så hvis du ligesom mig havde et max beløb på 1000-1200 kr, så vil jeg råde dig til at betale det ekstra for denne, da der bestemt er værre ting at bruge penge på. (Indsendt den 23/12/2015)
Nexus Comfort kontorstol Anmeldelse(r) af Bjørn Nordahl ERiksen
Karakter
Karakter
Det har været en virkelig god oplevelse at handle med Istol.dk og Morten kan man stole på. Aftalerne bliver overholdt til punkt og prikke.

Jeg sidder ofte mange timer i min Nexus Comfort kontorstol og arbejder og jeg bliver på ingen måde træt af at sidde i denne smukke kontorstol som jeg varmt kan anbefale andre at købe.:-) (Indsendt den 17/02/2015)
Fin kvalitet til pengene Anmeldelse(r) af Lars Christensen
Karakter
Jeg har købt to læderstole hos istol.dk. Begge har været i god kvalitet til pengene og både min søn og jeg som bruger stolene har været yderst tilfredse. (Indsendt den 21/12/2014)
Virkelig behagelig kontorstol Anmeldelse(r) af Teksoy
Karakter
Jeg startede med af købe NeXT-designer stolen, da den bare fangede min opmærksomhed. Men når man sidder for mange timer på den, kan den godt føles hård.

Så jeg ringede til Morten, og sagde jeg gerne vil have den byttet til Nexus comfort kontorstol, og det var da intet problem i.
Jeg fil stolen dagen efter og den er bare så lækker og behagelig af sidde i, man nærmest kan tage sig en lille lur i den . Den støtter ryggen virkelig godt, og samtidig er den super lækker af kigge på..

Servicen er det bedste jeg nogensinde har oplevet, og stolen kan varmt anbefales :) (Indsendt den 24/09/2014)
Rigtig god stol Anmeldelse(r) af Holger Smidt
Karakter
Jeg købte i efteråret 2013 en Nexus Comfort. Man sidder rigtig godt i stolen ( ca. 2 timer i løbet af dagen ) Rigtig flot stol, ligner en langt dyrere stol. Fin service fra Istol og hurtig levering. (Indsendt den 27/02/2014)
God stol - medium kvalitet Anmeldelse(r) af Troels
Karakter
Jeg købte stolen for lidt under et år siden og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Man sidder rigtig godt i den og de forskellige indstillingsmuligheder er solide og brugbare.

Armlænene virker til at være en smule dårligere kvalitet end resten af stolen.
Det er ikke fordi de er løse men polstringen bliver hurtig flad, og den lille metal dims der sidder for enden af armlænene er faldet af.

Hvis det er til en hjemmestol der skal bruges foran computeren et par timer om dagen, kan jeg klart anbefale denne stol.

Hvis jeg skulle bruge den 8 timer på arbejde hver dag ville jeg gå efter en stol af højere kvalitet.

Kanon stol for pengene, men man skal ikke forvente absolut topkvalitet for 2900. (Indsendt den 26/02/2014)
Rigtig god stol Anmeldelse(r) af Mathias
Karakter
Jeg modtog stolen, som desværre havde en defekt fod - men jeg fik da bare en hurtig erstatning. Super service! Selve stolen er meget behagelig at sidde i. Jeg har brugt den meget, når jeg har siddet ved mit skrivebord og arbejdet. Men jeg har også brugt den til at se film i - for man kan sagtens sidde i den i længere tid. Det var et godt køb, så jeg kan varmt anbefale den. (Indsendt den 26/02/2014)
Bedste service nogensinde! Anmeldelse(r) af Kenneth Poulsen
Karakter
Modtog stolen, men den havde desværre en lille fabrikationsfejl som først viste sig efter 1 dags tid. Morten tilbød en bred vifte af reklamations- og ombytningsmuligheder, og med en umiddelbar og nærværende betjening, så jeg næsten fik tårer i øjnene.
I en tid hvor man hos bageren skal bede om at blive betjent af en voksen, fordi en lunken teenager ikke ved hvad 3kornsbrød er, så luner det gevaldigt. Ingen rosende ord forslår hér, hvilket får denne anmeldelse til at ligne noget der er betalt for. Det er der ikke!
Nyd iStols fremragende produkter og den formidable service som helt selvfølgeligt følger med.
Tusinde tak Morten, for at have givet mig et par dage med smil på læben :-) (Indsendt den 10/01/2014)
Enestående service Anmeldelse(r) af Jens Steffensen
Karakter
Min Nexus Comfort blev hurtig leveret. Stolen har en fantastisk siddecomfort, men armlænene var lige i det højeste til, at stolen kunne køre ind under min skriveplade.
Jeg havde set en anden model med indstillelige armlæn, så jeg forhørte mig om en ombytning var mulig. 2 dage senere havde jeg den anden model, men desværre kunne den heller ikke køre ind under min skriveplade. Siddecomforten var heller ikke helt på højde med Nexus Comfort, så jeg havde virkelig fortrudt ombytningen.
Jeg dristede mig til at spørge om endnu en ombytning tilbage til den oprindelige stol.
Ingen problemer. Jeg modtog stolen 3 dage senere.
Det kalder jeg en virkelig FIN service. (Indsendt den 06/11/2013)
Totalt for lækker stol Anmeldelse(r) af GetWebbed.dk
Karakter
Jeg var oppe i Istol's prøverum og prøvede lidt forskellige stole, og var faktisk lidt i tvivl omkring hvor vidt dette var en god stol at sidde i. Nu her nogle dage efter jeg har siddet i den op mod 10 timer i træk på arbejdet er jeg ikke i tvivl, jeg valgte den rigtige stol, den er fantastisk at sidde i. Er ret vild med at man både kan flyde lidt ud i den, men samtidig sidder man også rigtig godt i den når jeg skal arbejde. Super service fra Morten, kan kun anbefales. (Indsendt den 12/04/2013)
Kongestol Anmeldelse(r) af Jesper Weltström
Karakter
Vi har 3 af de her stole og dem af os der benytter de her stole sidder som konger. Det er en meget behagelig stol. Den er magelig og blød dog uden at være en hvilestol. Den er god at arbejde fra og nem at indstille. Vi er godt tilfredse. (Indsendt den 09/11/2012)
Nexus Comfort i creme Anmeldelse(r) af Asbjørn
Virkelig lækker stol. God kvalitet i læderet, støtte lænden, indstillelig højde og vipning mv. Super stol for pengene. Passer perfekt til mit nye flotte kontor :) Højt informationsniveau fra iStol.dk om fragten. (Indsendt den 29/10/2012)
Ros af stol Anmeldelse(r) af Jens Stæhr
Jeg vil godt rose jeres stole, det jeg ligger mærke til er at der er dejligt lædder over hele stolen og sæde og ryg er ud i ét hvilket gør den er mere stabil. Kvaliteten ser rigtig fin ud. Jeg bemærker også at siddehøjden er lavere end min gamle stol.
Det er måske kun 3-4cm men det er tydelig at mærke. En ting mere er at fjederen der holder imod når du vipper tilbage i stolen er meget blød, igen i forhold til min gamle stol. Der er self. en låse funktion så man behøver ikke at vippe på den.
Mvh. Jens
(Indsendt den 11/03/2012)
Super stol Anmeldelse(r) af Kasper
Det virker virkeligt til at være en super stol til en fornuftig pris. Den er let at samle og den støtter ryggen rigtigt godt - klik / låse systemet fungere også bare, så man er sikker på den passer til det behov man nu har, skulle det være at flyde lidt eller at sidde og skrive. Alt i Alt kan jeg ikke andet end at give den topkarakter for komfort og så er den også rigtig flot rent visuelt. Jeg kan kun anbefale stolen, og istol.dk som har været super at handle med hele vejen igennem, klar til at svare på spørgsmål omkring alt og guide igennem så man er sikker på at få en super stol og en dejlig handelsoplevelse :) (Indsendt den 27/02/2012)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Nexus Comfort Læder Kontorstol - aka "Flyderen"

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter