Læder kontorstole

Læder Kontorstol - Kombination af komfort og design

I vores udvalg af læder kontorstole med mange indstillingsmuligheder har vi ønsket at give dig en serie af lækre kontorstole med et eksklusivt look, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi er derfor utrolig stolte af at kunne tilbyde en række ergonomiske kontorstole, der alle er betrukket med det fineste læder, i et prisleje, som konkurrenterne ikke engang kan sælge deres bedste kontorstol i stof til. Find en billig kontorstol online med unikke funktioner til dit kontor herunder.
 • Next Air Høj Ryg - Designer læder kontorstol

  Next Air Høj Ryg - Designer læder kontorstol

  4.000,00 DKK Inkl. moms: 5.000,00 DKK

  Billederne taler for sig selv. Ønsker du en eksklusiv designer læderkontorsto...

 • Next Air Lav Ryg - læder designer kontorstol

  Next Air Lav Ryg - læder designer kontorstol

  3.800,00 DKK Inkl. moms: 4.750,00 DKK

  Nok den flotteste kontorstol vi har set. Det er selvfølgelig en subjektiv vurdering...

 • next kontorstole 3 farver rød creme sort læder

  Next - Designer Læder Kontorstol

  2.399,00 DKK Inkl. moms: 2.998,75 DKK

  Next kontorstolen er en super fed designer designer kontorstol betrukket med læder i...

  32 bedømmelse(r)
 • Vintage Jack - Bourgogne Farvet Luksus Læder Stol

  Vintage Jack - Bourgogne Farvet Luksus Læder Stol

  3.100,00 DKK Inkl. moms: 3.875,00 DKK

  En sjælden unik farvet kontorstol i Bourgogne Læder. En chef-kontorstol, der h...

  5 bedømmelse(r)
 • Supreme Executive - Chef Læder Kontorstol

  Supreme Executive - Chef Læder Kontorstol

  3.300,00 DKK Inkl. moms: 4.125,00 DKK

  Fantastisk eksklusiv kontorstol i ægte læder og med høj ryg. Leveres se...

  4 bedømmelse(r)
 • YoGA Master - Professionel Kontorstol Med Motion Back Support

  YoGA Master - Professionel Kontorstol Med Motion Back Support

  Pris: 6.695,00 DKK

  TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 4.600,00 DKK Inkl. moms: 5.750,00 DKK

  Top professionel kontorstol med motion back system der aflaster ryggen når man l&ael...

  2 bedømmelse(r)
 • LegPro - Justerbar Fodskammel

  LegPro - Justerbar Fodskammel

  799,00 DKK Inkl. moms: 998,75 DKK

  Et godt match til en god kontorstol. Fodskamlen kan justeres både i højden og den kan vi...

  2 bedømmelse(r)
 • Gaspatron / gaslift til kontorstol

  XL Gaspatron - gaslift til højderegulering af kontorstol

  440,00 DKK Inkl. moms: 550,00 DKK

  Er du højere end de fleste i Danmark? Så har du her mulighed for at købe en større gas...

  1 bedømmelse(r)
 • Hjul til Kontorstol - sæt med 5stk

  Hjul Til Kontorstol

  280,00 DKK Inkl. moms: 350,00 DKK

  Behov for nye hjul til din kontorstol? Vi har flere muligheder. Prisen er for et sæt bes...

En luksus kontorstol behøver ikke koste en formue

Vores designer kontorstole i læder koster ikke en formue. Vi har gjort en stor indsats for at finde europæisk-producerede kontorstole i læder, der faktisk kan købes ret billigt - og det følger generelt af hele filosofien med iStol.dk - lækre kontorstole til en fair pris. Alle vores stole har desuden justerbar ryg, hvilket sikre dig den rette siddeposition.

 

Find alt info om læder kontorstole

De fleste af os har nok altid drømt om at kunne se lige så tjekket ud og have en rigtig boss-attitude som Michael Douglas har i rollen som Gordon Gekko i filmen Wall Street, når han sidder i sin store brun/røde læderkontorstol. Køb en rigtig god og eventuelt ergonomisk kontorstol, og du er sikret en masse behagelige og effektive timer foran. Er læderet af en ordentlig kvalitet og behandler du den godt, vil du med sikkerhed have en stol, der kan holde i rigtig mange år og give dig en følelse af succes, indtil de mange timer bagved skrivebordet giver pote.

 

En god kontorstol er vigtig

En god kontorstol med høj ryg, der giver den bedst mulige støtte og forbedre din blodcirkulation er alfa og omega, når du sidder ned mange timer i løbet af dagen, da dette er meget belastende for kroppen og kan resultere i gener som hovedpine, træthed, ondt i ryggen m.m., samt kroniske arbejdsskader.

En ergonomisk kontorstol med forskellige siddepositionsvariationer vil i denne forbindelse ofte være at fortrække, og med en af de mange modeller i lækre lædermaterialer, får du en optimal siddekomfort og forbedret koncentrationsevne – og altså det fulde udbytte af dine timer bag skrivebordet. Men husk, at en øget siddekomfort ikke er ensbetydende med, at stolen må være alt for blød og behagelig at sidde i, da det forringer blodcirkulationen i kroppen og vil mindske din effektivitet.

 

Forskellige typer læder

Der findes et utal af lædertyper, og de er både utrolig flotte, praktiske og holder længe. Ofte bliver læder blot pænere med tiden, og et slidt læder er utrolig stilet og moderne. Køb en kontorstol i læder, så har du uden tvivl lavet en god investering, som vil holde i rigtig mange år.

Når du vælger en komfortabel kontorstol i læder, er der stor forskel på, om du vælger en i ægte læder eller en i kunstlæder. Eftersom ægte læder er et rent naturprodukt, vil udseendet af læderet selvfølgelig variere alt efter om det er f.eks. okse eller bøffellæder. Derudover vil eksempelvis okselæderets udseende også afhænge af, hvilken del af oksen den stammer fra, og hvilke påvirkninger dens hud har været udsat for. Køber du en kontorstol i ægte læder, og er der nogle uregelmæssigheder i betrækket, er det altså ikke fejl, men blot et naturligt, charmerende udseende, hvilket er kendetegnet for ægte læder. Derimod har f.eks. PVC, der er syntetisk fremstillet, et helt ensartet udseende, hvis man er mere til helt rene linjer. ”Bonded-læder”, ”Skai-læder” og ”nappa-læder” er eksempler på syntetisk fremstillet læder.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal købe en kontorstol i ægte læder eller kunstlæder? Kontorstole i ægtelæder er dyrere end dem i kunstlæder, men i den forbindelse skal man holde sig for øje, at ægte læder holder længere og som sagt bliver pænere med tiden. Det samme er ikke helt tilfældet med kunstlæder. En kontorstol i kunstlæder kan også holde i mange år, men bliver ikke på samme måde pænere med tiden, da det ikke har samme smidighed, som ægte læder, og vil være mere tilbøjeligt til at slå små revner efter mange års intensiv brug.

 

Vedligeholdelse af lædermøbler og stole

Vil du sikre at din læder kontorstol holder i mange år, så skal du tage nogle ganske få forholdsregler for dit skrivebord.


En læderkontorstol skal derfor gerne beskyttes mod sollys og stærk varme, hvorfor den helst skal holdes væk fra:

 • - Sydvendte vinduer
 • - Radiatorer
 • - Brændeovne
 • - Varmeblæsere m.m.

Læder er et meget praktisk materiale, der er nemt at rengøre, når din lange arbejdsdag er steget dig lidt til hovedet, og du kommer til at spilde kaffe eller cola ud over kontorstolen. Ellers kræver en læderkontorstol ikke ret meget vedligeholdelse, men bør renses og have en omgang lædercreme to til tre gange om året for den bedste holdbarhed.

Lædercremen trænger bedst ind, når stolen forinden er blevet renset, og lædercremen tilfører stolen de fedt- og næringsstoffer, som læderet indeholder fra naturens side. Ved sådanne behandlinger bliver læderet ved med at være blødt, lækkert og smidigt, hvormed det ikke udtørre, bliver skrøbeligt og revner, når flittigt brugt. De fleste lædercremer indeholder desuden et UV-filter, som mindsker læderets falmning, når udsat for solstråler.

Det er vigtigt, at man følger producenten eller leverandørens anbefalinger for vedligeholdelse. Sørg for aldrig at bruge sulfo, opvaskemidler, opløsningsmidler, sæbespåner m.v., ved rengøring af din læderkontorstol, da det kan udtørre og skade læderet. Man kan få en masse forskellige produkter, som er specielt fremstillet til lædervedligeholdelse, og bruger du disse, er du på den sikre side, og din kontorstol vil med garanti holde sig lækker og glansfuld i mange år uden de store anstrengelser.

 

Narv- og spaltlæder

Læder er som nævnt forskelligt, og kvaliteten af læderet er tilmed forskellig. Ved en grov opdeling er der to forskellige kvalitetstyper. Narvlæderet, også kaldet toplæderet, er det øverste lag hud på dyret og dermed også det kraftigste læder, hvorfor dette oftest anvendes på kontorstolenes siddeflader, der netop er udsat for den største belastning.

Spaltlæder er den næstbedste kvalitet og den del, der vender ind mod dyrets krop. Dette læder kan spaltes i forskellige tykkelser og anvendes ofte i ryg- og armlæn. Ofte gives narvlæderet en overfladebehandling, som kaldes semi-anilin. Herved bliver læderet mere modstandsdygtigt, og det gør tilmed vedligeholdelsen af læderet nemmere uden at ændre læderets komfort og naturlige udseende.