Flere visninger

Monster Mike - Læder Kontorstol Med Recliner Funktion

Hurtigt overblik

Den vildeste og mest luksuriøse læder kontorstol du nogensinde vil finde. Basta.

Status På lager

Pris: 5.495,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 3.849,00 DKK Inkl. moms: 4.811,25 DKK

Detaljer

Hvor skal man starte?

Monster Mike er……… MONSTER!!

Ærlig talt…… Hver gang jeg ser på den. Hver gang jeg tænker på den. Og hver gang jeg sidder i den, så kan jeg ikke lade være ned at smile som en ung knægt i en slikbutik (og jeg er 40år)

 

Hidtil har vores Phatt Albert været den største, blødeste kontorstol. Den er nu overgået af Monster Mike! Ja et vildt navn, men det er også en vild ”kontorstol”

Det er i det hele taget en STOR kontorstol, men det er i sær ryggen der er helt unik. De ”vinger” der er i siderne, de giver en unik og utrolig komfortabel støtte.

Bemærk også at det er muligt at læne sig tilbage – på 2 forskellige måder:

  1. Hele kontorstolen kan vippe. Denne funktion har stort set alle kontorstole
  2. Recliner funktion. Ude på siden af kontorstolen sidder der et håndtag. Når man trækker i håndtaget, så er det muligt at vippe ryggen tilbage. På samme måde som du kender fra en lænestol.

Hvis du aktiverer både stolen vippefunktion OG læner ryggen tilbage, så ligger du næsten helt ned – og bare rolig man falder ikke bagover ???? Så er der dømt Netflix og popcorn :)

Produktspecifikationer

Sædehøjde Nej
Sædebredde Nej
Sædedybde Nej
Ryglænshøjde Nej
Max belastning Nej
Materiale Nej
Funktioner Nej
Vægt Nej
Andet Nej

Bedømmelser

meget tilfreds Anmeldelse(r) af Michael
Karakter
Jeg er 185cm og vejer 105kg. Jeg har længe haft svært ved at finde en stol jeg kunne sidde i, i mere end 8 timer ad gangen indtil nu hvor Monster Mike er kommet ind i mit liv, den fungere efter hensigten, dækker mine behov og oversteg mine forventninger. Folk jeg har forbi vil prøve den og er helt enkelt overrasket over hvor godt man sidder i den, lige som jeg var da jeg først prøvede den.
Endvidere var jeg ude og prøve stolen før køb hvor de mennesker jeg mødte var noget af de rareste væsner, jeg fik en helt fantastisk service og godt indtryk hvilket gjorde mig 100% tryg hvis problemer skulle opstå med stolen og jeg skulle få brug hjælp. Så både stol og service får 5 stjerner herfra og kan varmt anbefales.

/Michael (Indsendt den 19/03/20)
Luksus lænestol / kontorstol Anmeldelse(r) af Adam
Karakter
ikke billig men alle pengene værd. har aldrig haft så dyr en "kontorstol". edder fed. TIP: brug ryglænet der kan lægges ned. så falder man næsten i søvn hehe. utrolig blød og behagelig (Indsendt den 25/01/20)
fed men stor Anmeldelse(r) af Jens Overgaard
Karakter
jeg eeelsker Monstermike. Det e ren total luksus kontorstol eller nok mere en slags lænestol. den bedste stol både blandt kontorstole og lænestole jeg nogensinde har siddet i (Indsendt den 02/11/19)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Monster Mike - Læder Kontorstol Med Recliner Funktion

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter