Flere visninger

MyChair Balance - Aflastnings Kontorstol Til Hæve Sænkeborde

Hurtigt overblik

MyChair Balance er den perfekte makker til et hæve sænke bord. Du kan nemt tage den frem og tilbage. Du kan sidde på den, og grundet den unikke fod, så kan stolen bevæge / vippe så den følger dine bevægelser - uanset om du rækker ud efter tastatur, skal nå en mappe eller tage telefonen.

Status På lager

1.375,00 DKK Inkl. moms: 1.718,75 DKK

Detaljer


MyChair Balance  - Den Perfekte Makker Til Dit Hæve Sænkebord?

Langt de fleste arbejdspladser har i dag hæve sænkeborde til deres ansatte. Vi har nemlig længe vidst at det er sundere at kunne stå op i stedet for altid at sidde ned.

Desværre så oplever vi alt for tit at et hævesænkebord ikke bliver brugt særlig meget.

En af årsagerne KAN være at det er hårdt for benene at stå op i længere tid.


MyChair Balance Får Dig Til At Bruge Dit Hæve Sænke Bord

Når du står op ved dit hævesænkebord, så aktiverer du i langt højere grad hele kroppen. En stor gevinst for din krops velvære og sundhed! Men mange oplever at det er hårdt at stå op i for lang tid ad gangen. Skal man konstant skifte mellem at fjerne kontorstolen, hæve bordet, sænke bordet igen og finde kontorstolen frem igen – så bliver det tit ved tanken….


Bygger bro mellem siddestillende og stående arbejde

Ideen med en aflastnings-kontorstol er at den fungerer som supplement til dit hævesænkebord. Med MyChair Balance hverken sidder eller står du ved dit skrivebord.


Aflastning der får dig til at stå op længere

Fordi du nemt kan sidde / læne dig op ad din aflastningsstol, så kan du hurtigt fjerne noget af presset på fødderne når du står op. At du lige kan give kroppen lidt ro ved at sætte dig ned, gør dig mere tilbøjelig til at stå op længere. Og er det ikke derfor vi har hæve-sænke-borde? For at stå mere op i løbet af arbejdsdagen?


Stolen øger din bevægelsesfrihed

Navnet ”Balance” kommer fordi det ikke er en statisk oplevelse at sidde på stolen. I udlandet kaldes den også en ”wobble chair” – og af mangel på et bedre dansk udtryk, så er det faktisk meget sigende. Stolens fod/base har en runding, så stolen kan vippe / dreje / tilte blidt til alle sider – 360grader rundt.

Det betyder at når du læner dig for at nå tastaturet, en kuglepen, musen, en mappe eller andet – så følger stolen med. Ret genialt, og ulig noget du nogensinde har prøvet før!


Fylder ingenting

Den optager næsten ingen plads, så du kan have den stående hvor som helt – klar til når du skal bruge den


Letvægter der er nem at tage i brug

Fordi den næsten ingenting vejer, og intet fylder, så er den både hurtig og nem at tage frem når du rejser dig for at stå op.


Din Nye Bedste Ven?

Hvis du til prisen af denne aflastnings kontorstol kan komme til at bruge dit hæve sænke bord mere – så kunne det meget vel være den bedste investering i din krop og helbred du har gjort længe. En rigtig god makker til dig der gerne vil begynde at stå mere op og arbejde.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 48 - 78cm
Sædebredde 40,5 cm
Sædedybde 40,5 cm
Ryglænshøjde Intet ryglæn
Max belastning 120kg
Materiale Kunstlæder - stel / fod i forkromet metal
Funktioner Kan "wobble"
Vægt 7kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Balance - Aflastnings Kontorstol Til Hæve Sænkeborde

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter