Flere visninger

MyChair Comfort Flex - Budgetvenlig Ergonomisk Kontorstol

Hurtigt overblik

Når budgettet er stramt, men du stadig ønsker de bedste vilkår for din krop - så er kontorstolen fra MyChair det perfekte valg. Du får mange af de nødvendige indstillingsmuligheder der sikrer at du sidder godt og korrekt foran skærmen.

Status På lager

1.129,00 DKK Inkl. moms: 1.411,25 DKK

Detaljer

OBS: Maks belastning: 80kg!

En super økonomisk kontorstol med masser af indstillingsmuligheder. Et oplagt valg til den nystartet iværksætter eller til hjemmekontoret

Du kan selvfølgelig justere højden på kontorstolen så den passer netop til dit skrivebord, og din højde. Ryggen er ligeledes tilpas høj til at du får god støtte i hele ryggen. Lændestøtten kan også justeres i højden, og her er det vigtigt at du prøver nogle forskellige højder så du lærer hvad der føles bedst for netop din krop.

Kontorstolen har som standard også en vippefunktion som er praktisk at aktivere hvis du fx i længere tid har behov for at sidde og læse noget på skærmen – eller måske når telefonen ringer?

Modstanden i vippefunktionen kan også tilpasses. Vægtreguleringen har stor indflydelse på komforten i kontorstolen.

Armlænene er en integreret del af stolens konstruktion / design og kan justeres i højden efter behov.

Nakkestøtten er yderst fleksibel og kan reguleres i højden, så du selv bestemmer om du ønsker støtte i nakken, eller vil bruge den som hovedstøtte når du læner dig tilbage. Som en smart ekstra feature har du også mulighed for selv at bestemme vinklen på nakkestøtten, så den støtter præcist som du ønsker det.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 44-54cm
Sædebredde 48cm
Sædedybde 45cm
Ryglænshøjde 56cm
Max belastning 80kg
Materiale Stof & Net
Funktioner Højderegulering, højdejusterbar armlæn, justerbar lændestøtte, vippefunktion
Vægt 15
Andet Se beskrivelse

Bedømmelser

til prisen helt fantastisk Anmeldelse(r) af janni
Karakter
overraskende komfortabel kontorstol jeg sidder bedre i den sammenlignet med nogen af de kontorstole er vant til matererialerne føles lidt spinkle men har ikke oplevet nogen problemer og prisen taget i betragtning så kan tror jeg ikke der findes bedre. anbefales hvis du er på udkig efter en billig kontorstol der trods alt er bedre end andre i prisklassen :o) (Indsendt den 02/02/19)
5 stjerner Anmeldelse(r) af Jim Rous
Karakter
man kan vist ikke forlange mere. utrolig god komfort og jeg sidder betydeligt bedreend i mange andre kontorstole jeg har prøvet som koster meget mere. jeg kunne godt ønske mig lidt større hjul de virker lidt klejn men jeg er blevet forsikret om at de nok skal holde af istol og hvis de ikke gør så har de lovet at skifte dem ud på garantien :) (Indsendt den 15/03/18)
God til prisen Anmeldelse(r) af Jens
Karakter
Overraskende god komfort. Den er lidt spinkeli det, men til prisen helt fantastisk. Man sidder bedre end i mange dyrere kontorstole som vi fx har på arbejdet. Til prisen kan man vist næppe få det bedre. Tak til istol og tak til Morten for god service i forbidelse med leveringen. Kan helt klart anbefales til andre (Indsendt den 12/01/18)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Comfort Flex - Budgetvenlig Ergonomisk Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter