Flere visninger

MyChair ErgoSit - Med Højdejusterbar Ryg

Hurtigt overblik

En lækker kontorstol med masser af tilpasningsmuligheder. Hele ryg-stykket kan justeres i højden hvilket giver gode muligheder for variation. Samtidig ideel til hele kontoret da den kan bruges af både høje og lave medarbejdere

Status På lager

1.449,00 DKK Inkl. moms: 1.811,25 DKK

Detaljer

MyChair ErgoSit er en kontorstol med et elegant design, der ikke virker for bombastisk. Det er en diskret kontorstol, der passer godt ind i de fleste miljøer, og så er det en sto, der giver dig RIGTIG mange indstillingsmuligheder, til en pris der er langt lavere end andre mærker. Du får bl.a.

 • Armlæn der kan justeres i højden
  Armlæn på en kontorstol skal altid som minimum kunne justeres i højden hvis du skal have glæde af dem. Både for at imødese højde og drøjde, men også for at kunne tilpasse armlænene afhængigt af om de skal bruges aktivt ved arbejde foran skrivebordet og tastaturet. Armlænene på YoGA ErgoSit giver dig den fulde fleksibilitet, og sikrer samtidig at de kan komme langt nok ned, så de ikke rammer skrivebordet. Ønsker du ikke armlæn, så kan de naturligvis afmonteres

 • Lændestøtte der kan justeres så du selv bestemmer hvor meget pres du vil have på lænden
  En rigtig smart feature på YoGA ErgoSit er den justerbare lændepude. Lændepuden kan tilpasses i højden, men det smarteste er at du også selv kan regulere hvor meget pres på lænden du ønsker! Bagpå stolen er der en drejeknap hvor du kan køre lændepuden længere frem eller tilbage, og derved styrer du selv hvor meget støtte du ønsker  / har behov for.

 • Sædedybde der kan tilpasses længden på dine ben - øger komforten
  Alle kender tommelfingerreglen om at der skal være luft mellem sædet og knæhaserne. Det er vigtigt for ikke at lukke blodtilstrømningen til underbenene. Men en lige så fordel ved at kunne regulere sædedybden er at stolen derved tilpasses både høje og lave mennesker. Høje folk oplever større grad af komfort ved at få støtte til et større del af benene - og lavere personer risikerer ikke at sædet bliver for dybt i forhold til knæhaserne

 • Ryg der kan justeres i højden
  Som noget ret unikt for en kontorstol i denne prisklasse, så kan hele rygpartiet reguleres i højden. Igen for at tilgodese så mange forskellige kropstyper som muligt. 

 • Nakkestøtte der kan tilpasses for bedre aktiv brug i dagligdagen
  De fleste bruger ikke en nakkestøtte i hverdagen, for de fleste har generelt en tendens til at sidde med hovedet let foroverbøjet ved skrivebordsarbejde. Til gengæld så er nakkestøtten genial at bruge når du læner dig tilbage. Det kan fx. være hvis du læser en rapport, skal stresse lidt af, eller tage i mod et opkald? En god og fleksibel nakkestøtte kan aflaste skuldre, hals og nakkemuskulaturen. Så husk at bruge den aktivt så tit du kan - det kan formindske spændinger i nakke og skulderområdet.  

 • Låsbar Vippefunktion Med Vægtregulering
  I dag anbefales det at du får så meget bevægelse ind i din dagligdag som muligt. Det gælder naturligvis også når du sidder ned. Overvej derfor hvordan du bedst muligt udnytter dine arbejdsredskaber til fulde. Som de fleste andre kontorstole, så har YoGA ErgoSit også en vippefunktion. Det smarte er at du kan aktivere vippet, justere modstanden i vippet og låse hældningen på ryggen / vippet i 3 trin. Vidste du for i øvrigt at desto mere hældning der er på ryggen, desto mindre tryk / pres kommer der på lænden? 

 

Produktspecifikationer

Sædehøjde 44,5-55,5cm
Sædebredde 49cm
Sædedybde 43-48cm
Ryglænshøjde 50-56cm
Max belastning 100kg
Materiale Stof Sæde, Net Ryg
Funktioner 3-trins låsbar vippefunktion, vægtregulering i tilt, 3D armlæn (højde og vinkel), højdejusterbar lændestøtte
Vægt 17
Andet Se beskrivelse

Bedømmelser

Mange muligheder Anmeldelse(r) af Susanne Beier
Karakter
god stol med mange ergonoiske indstillinger og så er prisen meget fair ifht hvad der andre sælger til.
Sød og venlig hjælp fra Morten hos Istol gjorde det til en rigtig god oplevelse (Indsendt den 11/02/19)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair ErgoSit - Med Højdejusterbar Ryg

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter