MyChair Pro - Allround Professionel Kontorstol

Hurtigt overblik

Er du i tvivl om hvilken kontorstol du skal have? Så går du aldrig galt med MyChair Pro. Materialerne er i top. Komforten er topklasse, og stolen har både justerbar armlæn og en ryg der kan hæves / sænkes. Utrolig meget kontorstol til prisen

Status På lager

1.845,00 DKK Inkl. moms: 2.306,25 DKK

Detaljer

Mychair Pro – Kontorstolen Alle Kan Lide

 


Udfordring: Find bare 1 fejl?

Det er svært at finde en grund til IKKE at kunne lide MyChair Pro. Designet er klassisk og passer derfor ind overalt. Justerbare armlæn er med i prisen. Ryglænet kan justeres i højde. Den har synkron vip. Sæde & Ryg er rigtig behageligt. Man sidder godt.


Bare skide god....

Kort sagt, så er det en rigtig god og komfortabel kontorstol hvor du får alt du har behov for. Den kan alt det en moderne kontorstol skal kunne...... Og Til At Betale

Største overraskelse er heldigvis positivt. Andre lignende kontorstole koster nemlig nemt det dobbelte.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 48 - 58cm
Sædebredde 50 cm
Sædedybde 49 cm
Ryglænshøjde 60 cm
Max belastning 120 kg
Materiale Stof
Funktioner Ryglæn kan justeres i højden, vippefunktion der kan låses. Sædedybde kan justeres, justerbar armlæn
Vægt 18,5 kg
Andet Nej

Bedømmelser

god til lange dage Anmeldelse(r) af Jessi Elsberg
Karakter
levering gik hurtigt og jeg sidder rigtig godt. flottere end på billederne. Er godt tilfreds med mit køb og kan godt anbefale stolen til andre. høflig betjening og god vejlidning selvom jeg kun skulle have en kontorstol (Indsendt den 25/01/20)
stilfuld kontorstol Anmeldelse(r) af Overgaard ApS
Karakter
Elegant kontorstol der pryder hele vores kontorlandskab. Vi startede med at bestille 1 stk for at teste kvaliteten for grundet prisen var jeg rimelig skeptisk. De øvrige kontorstole vi tidligere har købt har kostet mere end det dobbelte.
Vi har efterfølgende bestilt til hele kontoret så vi nu ejer 12 stk ens stole. Istol var venlige nok til at sende en faktura efter første køb af test stol. Så de er til at snakke med og yderst høflige. God betjening og gode stole til prisen. (Indsendt den 25/01/20)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Pro - Allround Professionel Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter