Flere visninger

MyChair Pro Flex - Professionel Ergonomisk Kontorstol Med Høj Ryg

Hurtigt overblik

NYHED: MyChair Pro har taget andre markeder med storm. Kvalitet og pris passer i dette tilfælde ikke sammen. Du får meget mere end prisen indikerer! Et populært valg til kontormiljøer hvor virksomheden forstår vigtigheden af de rette møbler, men hvor budgettet ikke tillader de dyreste kontorstole på markedet. 

Status På lager

1.999,00 DKK Inkl. moms: 2.498,75 DKK

Detaljer

Design er selvfølgelig en smagssag, men hos os, så synes vi at MyChair Pro Flex er utrolig elegant at se på – måske er du enig? Sædet er enormt flot formet og detaljer som knapper der er gemt under armlænene giver et meget eksklusivt look til denne kontorstol.

 

Topmodel Fra MyChair – Det Professionelle Valg

MyChair Pro Flex minder på mange områder – rent funktionsmæssigt – om de øvrige modeller fra MyChair. Blot er der skruet gevaldigt op for kvaliteten af del-komponenter. Materialevalget er mere eksklusivt, og funktionaliteten er forbedret – alt sammen uden prisen løber løbsk. F.eks. er skummet i sædet lavet i en støbeform til netop denne model. Sædet er af formstøbt skum, håndtag til regulering af vip og højde er diskret gemt under armlænene, hjulene er kraftigere, armlænene er blødere og den 5-armet krydsfod  er i aluminium.

 

Høj Ryg Med Ekstra Skulderstøtte.

Ryggen er ekstra høj, og udover at det giver rigtig god støtte til hele rygpartiet, så øger det også komforten på de lange dage. Bemærk også de 2 sommerfugls-agtige former, der yder ekstra støtte til skulderpladerne. Lændestøtten kan naturligvis justeres i højden, så den kan indstilles til netop dit behov. Vidste du for resten at man som tommelfingerregel siger at lændestøtten skal ramme et sted mellem 3. og 4. ryghvirvel?

 

Bløde Armlæn Der Kan Justeres

Armlænene er de blødeste – og derved behageligste af alle modellerne fra MyChair. Igen et vidnesbyrd om det mere eksklusive materialevalg på topmodellen fra MyChair. Armlænene er selvfølgelig også lavet så de kan justeres i højden, så du har fuld fleksibilitet til at indstille dem afhængigt at om du sidder og arbejder aktivt ved understøttelse af underarmene på armlænene, eller om de skal langt nok ned, så de kan komme ind under skrivebordet.

 

Skjulte Håndtag Til Synkron Vip Og Siddehøjde

Kontorstolen er udstyret med 2 mindre håndtag der er placeret lige under armlænene, hvilket giver et mere diskret look end på andre modeller. Det ene håndtag bruges til juster siddehøjden. Det andet bruges til at aktivere stolens vippefunktion. Vi anbefaler altid at man får så meget bevægelse ind i sin hverdag som muligt, så brug vippefunktionen aktivt, og udnyt også at du kan låse vippet i en tilbagelænet position. Du minimerer spændinger i ryg / lænd når du låser vippet da du ikke skal bruge kræfter på at læne dig tilbage.

 

Fuld Frihed I Nakkestøtten

Det er meget forskelligt hvordan folk bruger nakkestøtten. Nogen bruger den til at aflaste nakken – altså ved at ramme nakken direkte. Andre foretrækker at bruge det øverste af stolen som en form for hovedpude – altså nærmere som hovedstøtte end nakkestøtte. Nakkestøtte understøtter begge dele, da den både kan justeres i højden og vinklen.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 40-48cm (BEMÆRK - er du over 185cm, så skal du have en større gaspatron - kontant før evt. køb!!)
Sædebredde 52,5cm
Sædedybde 47cm
Ryglænshøjde 61cm
Max belastning 120kg
Materiale Formstøbt skum i sæde, stof sæde, net ryg, kabel-styret vip, aluminiums fod
Funktioner Højde regulering, 3D armlæn, Låsbar vippefunktion der kan indstilles efter vægt
Vægt 22
Andet Se beskrivelse

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Pro Flex - Professionel Ergonomisk Kontorstol Med Høj Ryg

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter