Flere visninger

MyChair Saddel 3 - Sadelstol med sædetilt

Hurtigt overblik

Formet på sædet er utrolig behagelig, så du sidder komfortabelt på denne klassiske sadelstol. Sædet kan tiltes fremad hvis det ønskes

Status På lager

1.145,00 DKK Inkl. moms: 1.431,25 DKK

Detaljer

 

MyChair Saddle Chair 3 er det bedste bud på en klassisk saddelstol vi har kunne finde – og vi har testet en del!

 

En saddelstol er en relativ simpel stol. Selvom de fleste sadelstole på markedet ved første øjekast ligner hinanden utrolig meget, så har vores undersøgelser vist at der er flere ting der har indflydelse på både komfort og anvendelighed.

 

 

 

Formen på sædet har stor betydning for sidde-komforten.

 

Man skulle umiddelbart tro at en saddelstol er en saddelstol – at der ikke er så stor forskel på selve sædet. Det er jo en saddel – ik´?

 

Det troede vi også da vi begyndte at undersøge markedet for denne type stole. Men det er bare ikke tilfældet. Den præcise udformning på selve sædet har stor indflydelse på hvor komfortabelt man sidder på stolen.

 

En sadelstol bliver jo aldrig en lænestol, men formen og komforten skal tillade både bevægelsesfrihed og komfort. Denne model er valgt ud fra netop komfort. Efter adskillige tests er denne den mest komfortable sadelstol vi har kunne opdrive.

 

 

 

Sædet kan tilte – det giver dig flere anvendelsesmuligheder

 

En af de primære argumenter for at vælge en sadelstol, det er jo netop den bevægelsesfrihed den giver.  

 

Baseret på observationer blandt brugere i mange forskellige brancher, så har vi identificeret et behov / ønske for at sædet kan tiltes en smule fremover. Det øger anvendeligheden i sær ved behandlinger i fx en klinik.

 

Det er dog langt fra alle brugere der finder det nødvendigt – derfor er det selvfølgeligt også valgfrit om man vil bruge denne egenskat

 

 

 

Fysisk lille stol – gør den nemmere at bruge

 

En sadelstol må helst ikke fylde for meget for oftest skal den bruges i en behandlingssituation hvor der er både møbler, udstyr og patienter at tage hensyn til. Derfor er selve sædet ikke særlig stort.

 

Herudover så er det også vigtigt at kryds-foden (som hjulene sidder i) ikke er i vejen. En lille fod sikrer at du kan bruge stole frit – 360grader – uden at skulle være nervøs for at den giver problemer i hverdagen.Produktspecifikationer

Sædehøjde 55 - 75cm
Sædebredde 42cm
Sædedybde 36 cm
Ryglænshøjde Intet ryglæn
Max belastning 120kg
Materiale Sæde betrukket med stof. Fod / base i forkromet metal
Funktioner Sædehøjde kan justeres. Sædet kan tiltes fremad / nedad
Vægt 6,5kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Saddel 3 - Sadelstol med sædetilt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter