Flere visninger

MyChair Saddle 7 - Sadelstol Med Ryglæn Og Sædetilt

Hurtigt overblik

Sadelstol, der med sit ryglæn, der også kan indstilles øger komforten betragteligt, så den er behagelig at bruge i længere tid ad gangen. Sædet kan tiltes fremad for en bedre arbejdsposition

Status På lager

1.399,00 DKK Inkl. moms: 1.748,75 DKK

Detaljer

MyChair Saddle 7 – Saddelstol med ryglæn = øget komfort.


Måske har du prøvet en traditionel sadelstol. Måske synes du også at man sidder rigtig godt og ergonomisk korrekt, men alligevel har der manglet et eller andet…


Efter lidt tid så kan man have svært ved – i sær i starten – at holde overkroppen oprejst i den korrekte stilling når man sidder på en sadelstol.


Sadelstol UDEN ryglæn er sværere at sidde på….

Der er en tendens til at desto længere man sidder på en sadelstol, desto mere ”hænger” overkroppen. For nogen skyldes det træthed, for nogen manglende fokus på at sidde oprejst. Fælles for de fleste er at det sker ubevidst. Oftest fordi vi er vant til at sidde på en traditionel kontorstol med ryglæn.  


Ryglæn Øger Anvendeligheden

Vi er opdraget til at sidde på en traditionel kontorstol med ryglæn lige siden vi gik i skole. Derfor kræver det en del af kroppen at sidde på en traditionel sadelstol. Både mentalt og fysisk skal der bruges kræfter på at sørge for at holde overkroppen i en korrekt stilling når du ikke har et ryglæn. Det kræver lidt træning.

Vælger du en sadelstol med ryglæn, så er det en mere velkendt oplevelse. Du kan også nemmere læne dig tilbage og aflaste rygge fx under samtale med en patient, kollega eller ved skrivebordsarbejde


 

Sædetilt Giver Ekstra Funktionalitet

Indstillingsmulighederne på en sadelstol er begrænset – det er jo primært selve sædet der er i fokus på denne type stol. En utrolig praktisk funktion for ikke er standard på alle sadelstole – det er at sædet kan tilte forover / fremad. Det er en egenskab der er højt på ønskelisten hos rigtig mange der fx arbejder med patienter til behandlinger osv.


 

Billigt Tilvalg – Kan altid undlades.

Er du i tvivl om du skal have ryglæn på din sadelstol? Husk: Det er nemt at afmontere ryglænet på MyChair Saddle 7. Du kan derfor med tiden altid afmontere ryggen såfremt du finder ud af at den ikke er brugbar. Til gengæld så kan du ikke eftermontere et ryglæn andre sadelstole på markedet.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 50 - 60cm
Sædebredde 42,5 cm
Sædedybde 23,5 cm
Ryglænshøjde 44 cm
Max belastning 120kg
Materiale Betrukket med stof. 5 armet fod i forkromet metal
Funktioner Justerbar ryglæn, sædetilt
Vægt 9kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Saddle 7 - Sadelstol Med Ryglæn Og Sædetilt

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter