Flere visninger

MyChair Y-3000 - Kontorstol Uden Armlæn

Hurtigt overblik

En flot kontorstol der kan det den skal. Uden armlæn og med et look der er helt sin egen gør stolen til et godt valg både på kontoret og i hjemmet

Status På lager

1.349,00 DKK Inkl. moms: 1.686,25 DKK

Detaljer

MyChair Y-3000 – Moderne kontorstol der kan det en kontorstol skal kunne.

MyChair Y-3000 er en kontorstol til en utrolig skarp pris.

Design er selvfølgelig en smagssag, men formen på ryggen, og mønsteret gør at den skiller sig lidt ud fra en klassisk ensformig kontorstol.

 

God Støtte & Komfort

Du kan nemt indstille kontorstolen så den passer til netop din krop, og dit siddemønster. Den er funktionel og du har flere muligheder for individuel tilpasning af kontorstolen.

Varier hvordan du sidder.

En tommelfinger-regel indenfor ergonomi i dag er at du skal prøve at skifte siddestilling så ofte som muligt. Ligesom du helst skal op og stå, og få kroppen i gang med bevægelse så tit arbejdet tillader det.

Indstil den efter dine behov

Én måde du kan øge både komforten og samtidig variere din siddestilling – det er ved at bruge stolens synkron-vip. Vippefunktionen tillader at du kan læne ryggen tilbage. Du kan også låse vinklen på ryggen i en bestemt stilling.

Fleksibel vægtregulering

Modstanden du mærker i ryglænet når du læner dig tilbage har stor betydning for bl.a. komforten. Heldigvis kan du vha. et drejehjul justere modstanden i vippefunktionen. Der er også forskel på hvor meget modstand du skal være afhængigt af om du vejer 50 eller 100kg.

Eksklusivt look

Kontorstolen har i hele sin udformning med det unikke mønster, med formen på ryggen og med den forkromet 5-armet fod et udtryk der signalerer en kontorstol der normalt tilhører en meget højere prisklasse. Den giver derfor utrolig god værdi for pengene.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 48 - 60cm
Sædebredde 44 cm
Sædedybde 44 cm
Ryglænshøjde 64 cm
Max belastning 120kg
Materiale Stof betræk, forkromet metal fod
Funktioner Højdejustering, synkronvip med låsefunktion
Vægt 15kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer MyChair Y-3000 - Kontorstol Uden Armlæn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter