Flere visninger

Videos

Nietzche Patenteret Ergonomisk Kontorstol Fra HaraTech

Hurtigt overblik

En revolution indenfor kontorstole. Hvor de fleste ergonomiske kontorstole prøver afhjælpe symptomer som spændinger i ryggen, så undgår du helt spændingerne med HaraTech's patenteret siddesystem.   

Status På lager

Pris: 8.750,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 6.000,00 DKK Inkl. moms: 7.500,00 DKK

Detaljer

HaraTechs patenteret to-delte sæde

På traditionelle sæder bliver vægten fra hele den øverste del af kroppen ikke fordelt særlig godt, hvilket kan medføre problemer med både ryg og bækken.

Med HaraTechs innovative og patenterede sæde, sidder du korrekt og undgår disse problemer. Sædet er todelt og hver del kan bevæge sig uafhængigt af hinanden, og på den måde fordeles vægten fra overkroppen mere effektivt. Sædet er designet til at passe bækkenets form, hvilket betyder at trykket på rygsøjle og bækken formindskes i forhold til traditionelle sæder. Derudover giver det bedre blodcirkulation.

Haratech 2-delt sæde

HaraTech ergonomisk kontorstol med unikt siddesystem

HaraTech kontorstol - mindre pres på bækken og haleben

 


 

Tryktest af HaraTech sæde kontra almindeligt sæde

Her ses en test af hvor stort trykket er ved brug af en HaraTech stol kontra almindelige kontorstole, samt hvor trykket sidder.

Testen er lavet i et forløb på 10 min på hver stol. Som det ses er trykket meget lavere ved brug af en HaraTech stol. Derudover forbliver trykket uændret, hvor det på almindelig stole stiger løbende jo længere man sidder.

HaraTech tryktest - kontorstol

Se vores fulde udvalg af ergonomiske kontorstole her.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 44-58cm
Sædebredde 50cm
Sædedybde 46cm
Ryglænshøjde 111-123cm
Max belastning Op til 150kg
Materiale Stof robust med åndbar ventilationsåbninger
Funktioner Patenteret sæde, formstøttende ryglæn, tilt' n'lock system
Vægt 25kg
Andet Leveres ny i original emballage

Bedømmelser

mega god Anmeldelse(r) af Jyden
Karakter
Har 3 diskusprolapser og den kan anbefales til folk med den diagnose. (Indsendt den 12/04/2024)
Var ikke på udkig Anmeldelse(r) af Linda Midtjysk Beton
Karakter
Vi var egentlig ikke på udkig efter stol, men havde fået den anbefalet af en anden, som havde glæde af den p.g.a dårlig ryg.

Ham som bruger den, har discusprolaps X 5 i lænden og her aflaster stolen det tryk ned i lænden, som er ved konventionelle kontorstole for ham.

Han sætter stor pris på, at sæde-delene og ryglæns-delene arbejder uafhængigt af hinanden. (Indsendt den 05/12/2023)
behagelige stol Anmeldelse(r) af aske
Karakter
Rigtig god stol til folk som sidder meget ned i løbet af sin hverdag.

Kan varmt anbefales (Indsendt den 22/10/2023)
God stol og god service. Anmeldelse(r) af Riko
Karakter
Dejlig robust kontorstol, som var overraskende nem at samle.

Var oppe og besøge iStole og Morten, og havde en super behagelig samtale om stolen og deres andre produkter.
Fik rigtig fin service og Morten delte ud af sin viden ift. stole.

Efter at have siddet på stole, ofte mange timer om dagen, vil jeg ærligt indrømme at rygge har det bedre.
Har før haft problemer med at man var øm i rygge og ved halebenet med andre stole, men udformningen af denne stol, gør at, mam sidder behageligt dagen i gennem.

Det skal dog siges at det er vigtigt at indstille og lege med indstillingen af stolen, så modstøtten i ryggen (vippefunktionen) er optimal.

Venlig hilsen
Riko
(Indsendt den 27/06/2023)
Dejlig stol til arbejde Anmeldelse(r) af ABC
Karakter
Stolen støtter virkelig godt specielt i arbejdende stillinger. Men den er ikke til afslapning, fx er nakkestøtten lidt vakkelvorn. (Indsendt den 10/11/2020)
God service af Morten og rigtig god stol Anmeldelse(r) af Michael
Karakter
Jeg var i første omgang ikke interesseret i stolen her, men efter god vejledning hos Morten gav jeg den et forsøg. Morten fulgte op med god service efter købet og stolen er nu testet af over et par uger, og mit ubehag i lænden er næsten forsvunden. Det er en kanon stol og kan anbefale Istol.dk som leverandør.

Tommel op :-) (Indsendt den 05/08/2020)
Lækker stol Anmeldelse(r) af Karina
Karakter
Jeg købte stolen til privat brug, og har nu haft stolen i 2 uger. WOW en komfort! Den er lækker åndbar, så den er ikke for varm at sidde på i flere timer i de varme sommerdage. Samtidig er støtten fænomenal - det er nok den bedste gave til mig og min ryg. Jeg er faktisk så glad for den at jeg overvejer at undersøge om jeg også kan få ny kontorstol på arbejdspladsen. (Indsendt den 23/07/2020)
God stol. God for ryggen. Anmeldelse(r) af Marianne
Karakter
Den vinder ved bekendtskab (Indsendt den 25/04/2020)
Kontorstol Anmeldelse(r) af Jørgen
Karakter
Købte Nietzche ergonomisk kontorstol fra Haratech, grundet at min kone er blevet opereret i ryggen og har besvær med at sidde i længere tid på vores nuværende kontorstol. Efter at hun har prøvet flere modeller, uden held, besluttede hun at prøve den ergonomiske stol fra Haratech. Det var netop den stol der opfyldte hendes behov. Vh Jørgen (Indsendt den 03/02/2020)
Revolutionary seat? Anmeldelse(r) af pokerplayer
Karakter
Really comfortable and ergonomic chair that everyone who sits a lot should buy. The special seat seem revolutionary. Very cheap if you consider it as an investment in your health. The only negative thing for me is that i dont find it very aestetich. (Indsendt den 22/07/2019)
Glimrende stol til folk der sidder meget Anmeldelse(r) af Lasse B.
Karakter
Først og fremmest: Jeg har ejet stolen siden primo 2015, og jeg benytter den stadig dagligt i adskillige timer ad gangen. Jeg er virkelig tilfreds med stolen.

Årsagen til at jeg i sin tid købte stolen var at jeg - trods min unge alder (jeg er p.t. 27) - døjede med ondt i den øverste del af min ryg fordi at jeg levede (og stadig lever) en livsstil der gør, at jeg sidder ekstremt meget foran en skærm. Vi snakker altså 6-10 timer om dagen (computerspil, arbejde, skoleopgaver, Facebook osv.). Om det er en sund livsstil kan selvfølgelig diskuteres. Alt andet lige begyndte min ryg som sagt at værke når jeg sad i lange perioder ved en PC. Det gjorde mig nervøs, og jeg tænkte at jeg var nødt til at gøre noget ved det, så jeg ikke skulle døje med rygproblemer resten af livet.

Jeg lavede en del research for at finde ud af, hvordan jeg kunne afhjælpe mine begyndende rygproblemer. Og (hvem skulle have troet det) siddestilling når man sidder ved en computer lod til at kunne være den helt store synder, kunne jeg læse mig frem til. Jeg blev simpelthen nødt til at skaffe mig en ergonomisk kontorstol!

Efter at have foretaget lidt mere research fandt jeg www.istol.dk som så spændende ud. Jeg kørte ud til showroomet i Roskilde og forsøgte alverdens ergonomiske kontorstole. Det var en fantastisk oplevelse, og jeg fik masser af hjælp og vejledning.

Da jeg prøvede Nietzche-stolen fra HaraTech, kunne jeg mærke, at dette bare var den rette stol for mig. Så jeg købte den.

Den var simpel at samle, og efter lidt justeringer på diverse indstillingsmuligheder var den perfekt indstillet til mig.

Jeg kunne (og kan stadig) sidde i stolen i lange perioder ad gangen uden at få smerter i ryggen, hvilket ikke var muligt med min gamle IKEA-stol (der faktisk heller ikke var helt billig).

Mht. stolens udseende: Jeg får ofte kommentarer på på stolens udseende. De fleste synes den ser spændende ud, nogen synes den er grim, andre synes den er pæn. Men jeg har ikke haft en eneste, der ikke synes den er dejlig at sidde i. Min kæreste elsker også at sidde i den og læse lektier når hun er på besøg hos mig.

Så alt i alt er jeg super tilfreds med mit køb og vil anbefale denne stol til alle, der sidder meget og som er interesserede i at holde deres ryg i god og sund stand gennem hele livet. (Indsendt den 13/06/2018)
Stor tak fra mit brækkede haleben og 4 prolapser. Anmeldelse(r) af Steffen Lund
Karakter
Efter sygeperiode i 2012 med 4 prolapser i lænden og lang genoptræning kom jeg tilbage på arbejdet med tandoperationer på fuld tid, men det kneb med overskud til kontorarbejdet om aftenen. En ny kontorstol i 2013 til den "vilde" pris af kr.3.600,- gjorde kontorarbejdet mere tåleligt. Vippefunktionen havde kun 3 faste indstillinger, og da den kom helt tilbage, så brækkede rygstøtten. Stolen ikke var dimensioneret til voksne over 100 kg.
I januar 2016 faldt jeg på sort is på en P-plads og brækkede halebenet, og da smerterne ikke forsvandt blev jeg scannet, og det viste sig at halebenet var brækket udad. Operation blev frarådet. Jeg havde svært ved at ligge og lave mine daglige rygøvelser uden en skumpude med hul i, og siden januar 2016 har jeg ikke kunnet sidde på min kontorstol eller til et middagsselskab i mere end 30 minutter trods medbragt kilepude med hul i, og det gjorde meget ondt omkring halebenet, når jeg skulle strække benene igen.
I Østrig i sommer sad jeg på en underlig stol med todelt fast sæde, og det var så anderledes en oplevelse, at min kone ved hjemkomsten gik på Google og tastede "kontorstol med delt sæde". Op kom 4 modeller af Haratech og det futuristisk udseende månelandingsmodul - kaldet Nietzche - skulle det i hvert fald ikke være. Min tvivl om de øvrige 3 modeller fik mig til at ringe direkte til firmaet, og da jeg fortalte om mit problem med halebenet og dermed også mine behov, så blev jeg rådet til at vælge Nietzche - altså månelandingsmodulet, som jeg ellers havde fravalgt. Hjemmesider er gode, men personlig rådgivning slår alt.
Jeg har nu haft stolen i 14 dage og den skal ikke retur. Jeg har siddet meget i de to uger og to gange i 3-4 timer uden væsentligt ubehag fra mit haleben, hvilket er langt mere end jeg har siddet de sidste halvandet år. Som bonus sidder jeg nu også uden den sædvanlige træthedsfornemmelse i ryggen.
De delte ryglæn og sædedele skal man helt klart vænne sig til og lære at bruge rigtigt, men om jeg så ikke skulle blive dygtigere til at bruge stolens muligheder, så er og bliver den guld værd for mit professionelle liv, som den er.
(Indsendt den 08/09/2017)
super stol når du er gigtramt Anmeldelse(r) af Lonny
Karakter
jeg lider af Morbus Brectherew, har ofte mange smerter i løbet af dagen. Jeg er beriget med en arbejdsplads der har givet mig lov til at prøve div. stole for at finde den rigtige - og efter mange mange forsøg har jeg nu fundet min :-) (Indsendt den 21/08/2017)
Fantastisk kontorstol til professionel brug Anmeldelse(r) af Kent
Karakter
Så bliver det ikke bedre. Hvis du har behov for en stol som skal hjælpe dig med at sidde korrekt, og samtidig støtte din krop ergonomisk , så skal du ikke tøve med at investere i netop denne stol. Hvad stolen ikke tilbyder i skønhed, modtager du til gengæld i overflod i form af luksuøs komfort.

Stolen er ikke til at komme uden om hvis du sidder foran en skærm 8-12 timer dagligt, eller endnu mere.

Burde være fast inventar på alle arbejdspladser.

Tak til Istol.dk for god og professionel vejledning samt service. (Indsendt den 22/02/2017)
Fin stol Anmeldelse(r) af Karlog
Karakter
Makant bedre end min tideligere stol, det er tydeligt at jeg sidder mere korrekt i den.

Dog er nogle småting som kunne være lidt bedre, ex så er rørne i siderne lang ude, og derfor kan man ikke strække armene bagud, men det er nok også mit største klagepunkt. (Indsendt den 30/01/2017)
Den bedste stol, jeg nogensinde har haft Anmeldelse(r) af Emka
Karakter
Nu har jeg haft stolen i næsten 2 uger. Jeg kan nu sidde flere timer uden at få ondt eller blive øm, og det er faktisk ret utroligt! Jeg har meget erfaring med ergonomiske kontorstole, og må sige, at denne stol er noget helt særligt. Den er ikke billig, men det er en kanon investering. Hvis du sidder mange timer foran en computer, gør din krop en kæmpe tjeneste, og prøv denne stol. Den har ændret mit liv! (Indsendt den 26/01/2017)
Indtil videre er jeg meget glad Anmeldelse(r) af Emka
Karakter
Jeg har haft dårlig ryg i over 20 år og er for nyligt blevet ryg-opereret (fik stivgjordt L4, L5 og S1). Siden min operation har jeg ikke kunne sidde mere end 15 min af gangen foran en computer uden meget smerte. Nu har jeg lige fået denne stol hjem og samlet. Det var nemt og lige til. Jeg glæder mig til at bruge stolen de næste par uger og vende tilbage med en vurdering (og forhåbentlig øge min bedømmelse fra 4 stjerner til 5!). Dog skal det siges, at hele oplevelsen med iStol.dk (fra første opkald til besøg og køb hos deres lager) har været helt fantastisk! Det er ikke hver dag man oplever så god kundeservice og behandling. Så uanset om det er en HaraTech kontorstol eller noget helt andet du skal have, kan jeg varmt anbefale at handle hos iStol.dk. (Indsendt den 16/01/2017)
Rigtig god stol - prøv den! Anmeldelse(r) af Jes
Karakter
Besøgte firmaets showroom ultimo december for at prøve det store udvalg. Vi havde egentlig kig på en helt anden stol (kontorstolenes svar på lænestolen), men faldt til vores store overraskelse pladask for denne underligt udseende ergonomiske stol fra Haratech, der støtter de helt rigtige steder. Den var godt nok dyrere end vores udgangspunkt men synes alligevel at den er pengene værd. For gode ergonomiske kontorstole koster og vi har set stole, som er langt dyrere uden at være bedre. Godt at vi besøgte firmaets showroom selvom der er et stykke vej fra det midtjyske. Stolene ser måske lidt spinkle ud men det er de bestemt ikke. Bare prøv at løfte dem. :-)
Det er solidt kram og med gode indstillingsmuligheder regner vi med at sidde godt i en årrække uden problemer med ryg og lænd. Vi købte to ens stole og de er heldigvis lette at samle. Vi fik dem hurtigt justeret ind. Om de er kønne er nok en smagssag men det todelte sæde og den todelte ryg støtter fantastisk.
Personligt kunne jeg godt tænke mig flere indstillingsmuligheder mht. nakkestøtten, da jeg ikke bryder mig om at sidde med nakken for langt tilbage men det er vist den eneste detalje, som jeg kunne ønske mig anderledes. (Indsendt den 07/01/2017)
Overraskende positiv Anmeldelse(r) af Mikkel Ø
Karakter
Har længe været på udkig efter en ergonomisk kontorstol. Det er et must, hvis du sidder ned rigtig mange timer hver dag, at du får en ergonomisk kontorstol. Så du kan fokuserer på arbejde eller lignende, i stedet for smerter i ryg, skulder, nakke etc.

Denne stol udmærker sig ved at sæde og ryglæn tilpasser sig den måde du sidder på. Ryggen er støttet op selvom du læner dig til siden, og sæddet følger med så vægten fordeles på begge ben/baller.
Stolen kan låses fast i en vilkårlig position som man ønsker.
lænde støtten kan både justereres op(højden) og puderne kan justeres i bredden, så det passer med din ryg.

Det skal dog siges at man skal vænne sig til stolen og give den noget tid før man bliver rigtig glad for den!.

Alt i alt en god stol, som står solidt med sine 25-30 kg.

Lille minus er den korte garanti på 2 år, hvor mange andre store/større stole fabrikanter yder 5-10 års garanti. (Indsendt den 18/12/2016)
Rigtig god stol! Anmeldelse(r) af Rigtig god stol!
Karakter
Hvis du skal sidde lang tid, er det den bedste jeg hidtil har prøvet. (Indsendt den 28/07/2016)
Rigtigt god stol Anmeldelse(r) af Torsten
HaraTech Nietczhe stolen er en rigtigt god stol. Når man sætter sig i den første gang, føles det som om den krammer ryggen, og giver rigtigt god støtte. Når man har siddet i den i lidt længere tid, finder man ud af, at der skal lidt tilvænning til, før man sidder perfekt i den, da ryggen kan blive lidt øm (på den gode måde) de første gange man har siddet et par timer i den.
Udseendet kunne man måske gøre noget ved, da det ikke e den kønneste stol. Tillige kunne jeg godt tænke mig, at armlæn ikke følger vægten på stolen, da man kommer til at sidde lidt anderledes, hvis man hviler armene på armlæn. Men det er småting. Byggekvaliteten føles også rigtigt god - fod og hjul virker rigtigt robuste i modsætning til nogle af de billige stole man f.eks. kan købe ved de forskellige bolighuse (men det er jo nok heller ikke den slags stole man skal sammenligne med her). (Indsendt den 27/11/2012)
Skide god stol Anmeldelse(r) af Kevin Ohlin
Den eneste stol som jeg syntes det er rimeligt at sammenligne med er Aeron
stolen fra Herman Miller. Alle andre stole jeg har prøvet har været Ikea
kvalitet.

Først blev jeg overasket over hvor let den er at samle. Alt var logisk og
manualen var der vidst kun fordi sådan en skal der jo være.. Brug for den
blev der ikke.

Den er dejlig nem at indstille på og lidt justering på ryggens 'puder' hjalp
rigtigt meget på komforten. Jeg sidder naturligt opret uden at blive øm
eller træt nogle steder. Det har ikke en gang Aeron stolen kunne præstere.

Jeg sidder skide godt selv om man skal vænne sig til følelsen af de 2 puder
i ryggen og bagdelen. Et bilsæde føles lidt underlig lige efter at havde sat
i Haratec stolen.

Mænd syntes den ser fed ud og vil prøve. Pigerne syntes den er grim.. Men
hvad ved de. (Indsendt den 20/06/2012)
Dejlig stol Anmeldelse(r) af Steen
Jeg har nu haft stolen i et godt stykke tid, men det er først her for nylig jeg er begyndt at sætte virkelig pris på den. Forleden var jeg tvunget til at sidde på en almindelig kontorstol. Efter 3 timer var min ryg helt smadret og jeg begyndte at savne min lændestøtte, mit justerbare sæde og den formgivende rygstøtte. Jeg var RIGTIG glad da jeg kom tilbage til min egen stol. Nu ved jeg hvor glad jeg er for den, og kan helt klart anbefale den til hvemsomhelst der sidder meget ned.

Hilsen Steen
(Indsendt den 05/02/2012)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Nietzche Patenteret Ergonomisk Kontorstol Fra HaraTech

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter