Sitemap

iStol.dk er Danmarks førende leverandør af ergonomiske kontorstole. For at gøre det nemmere for dig, at finde rundt på vores site har vi samlet en oversigt over de vigtigste sider her.

Kontorstol - Hos iStol.dk finder du den helt rigtige kontorstol til dig. På forsiden finder du en nem adgang forskellige typer kontorstole som eksempelvis til dig, der vil have en ergonomisk kontorstol eller dig der vil have en lækker læder kontorstol eller til dig, der foretrækker en kontorstol i stof. Hos iStol.dk kan du købe rigtig mange forskellige kontorstole, men vi sælger kun kontorstole i høj kvalitet. Hvis det er en god kontorstol, du søger så tag et kig på denne side, hvor du finder hele vores udvalg af kontorstole, og lad dig inspirere. Alternativt kan du kigge nedenfor, hvis du allerede er mere afklaret med hvilken type kontorstol, som du vil have.

Ergonomiske kontorstole - er vores absolutte force. Alle vores kontorstole er ergonomisk korrekte og sunde for din ryg, men på siden her har vi samlet de særligt gode og sunde kontorstole. Vores ergonomiske kontorstole er både blandt de bedste og de billigste i deres klasse. Vi fører blandt andet de super ergonomiske HaraTech stole med patenteret dobbeltsæde.

Læder kontorstole - er uden tvivl de mest eftertragtede stole, når det kommer til design. Vi har en lang række virkeligt lækkert designede læder kontorstole i vores sortiment, som vi kun kan anbefale at du kigger nærmer på hvis du vil have en flot kontorstol. Uanset hvad, så får du hos os luksus design til en yderst favorabel pris!

Stof kontorstole - Er du ikke til læder, så er kontorstole af stof et virkeligt godt alternativ. Du kan få en meget billig kontorstol i høj kvalitet. Vi har stole helt ned til 1.000 kr. som stadig er virkeligt gode stole.

Alle vores billige kontorstole - vil du have det fulde overblik over vores billige og ergonomiske kontorstole, så kig her. Her har vi samlet hele sortimentet af stole til kontoret på én side. Du får et overblik over alle stolene, hvad enten det er en chef kontorstol, eller en stol til det private kontor, så har vi en stol til dig!

Undgå ondt i ryggen - guide til at sidde rigtigt på kontorstolen. Vi har har lavet en grundig guide til, hvordan du bruger din kontorstol rigtigt. Det er nemlig ikke nok med en god stol, det er også vigtigt at du bruger den rigtigt, hvis du vil undgå at få dårlig ryg. Det er blandt andet vigtigt at du indstiller siddehøjden helt rigtigt og får udnyttet støtten i stolen perfekt.

Kontorstole showroom i Roskilde - hvis du vil prøve stolen inden du køber den. Det er uagtet vores lave priser en investering at købe ny kontorstol og derfor er det vigtigt for os at du får den helt rigtige stol. Så ud over at vi tilbyder fuld returret i 14 dage, så har du også mulighed for at kigge forbi vores showroom i Roskilde og prøve stolen af før du køber den.

iStol.dk de beste kontorstole i Danmark