Om iStol.dk

Hvem Er Istol.dk?

Istol.dk er en del af AAimport, der er et import og handelsfirma beliggende på Vestsjælland. Vores mission er ret klar. Vi vil levere eksklusive kontorstole i en høj kvalitet uden at de koster en formue. Det kan vi gøre fordi vi stiller høje krav til vores leverandører, og fordi vi bruger rigtig mange ressourcer på at finde de rette samarbejdspartnere. 

 

Aggressiv prisstrategi - til fordel for både dig og os. 

Vores strategi er ret simpel. Vi er ikke grådige, og vi vil hellere sælge mange kontorstole med lav avance, end få stole med høj avance. Forhåbentligt giver det en masse gode og glade kunder, som også husker os næste gang der skal købes kontorstol.

 

Online Platform = De Bedste Vilkår

Vi har valgt internettet som salgskanal, for det giver os mulighed for at holde udgifterne nede. I stedet for at betale for en dyr mondæn adresse, salgsassistener osv., så har vi mulighed for at bruge pengene på at købe stort ind, og sende besparelserne din vej. 

 

Online handel - med fokus på service. 

Bor du i nærheden af Vestsjælland, så er du meget velkommen til at komme og se/hente din nye kontorstol hos os. Hvis ikke, så gå trygt på opdagelse på vores site. Vi har gjort hvad vi kan for at du skal få den bedst mulige oplevelse hos os, hvilket bl.a. betyder at vi prøver at bruge video til at vise vores kontorstole frem, vi tilbyder som de eneste i Danmark risikofri handel, for vi giver 14dages prøvetid & fuld returret. Læs mere her: Kan jeg bytte min kontorstol

 

Det Laver Vi Også

Istol ejes og drives af AAimport ApS, der også har følgende websider:

www.billige-hundebure.dk - her sælger vi hundebure til bilen - og vi er Danmarks Billigste

Biliga-hundburar.se - Her sælger vi også hundebure - bare i Sverige

Billige-hundebur.com - Er vores norske site, hvor vi også sælger hundebure.

 

Vi har base / kontor på Vestsjælland på følgende adresse:

Istol.dk
c/o AAimport ApS
Tissøvej 39-41
4490 Jerslev
Tlf.: 60 80 80 90
cvr: 32318592

Showroom

I forbindelse med vores lager har vi også oprettet et mindre showroom hvor du altid er meget velkommen til at komme og se og måske finde en ny kontorstol. Vi har altid både læder kontorstol og ergonomisk kontorstol stående.

 

Derfor startede vi iStol.dk  

Istol.dk er startet af flere årsager. Dels var vi selv forundret over sammenhængen mellem pris og kvalitet i det nuværende udbud af kontorstole. Ønsker man en kontorstol i høj kvalitet med et flot design, så skal man normalt betale en mindre formue. Herudover var vi også forbløffet over manglen på et varieret udbud. Alt dette sammenholdt gør at vi mener der er et hul i markedet der skal udfyldes. Vi er overbeviste om at det er muligt at levere en god kontorstol i høj kvalitet til en fornuftig pris. 

 

Hvorfor købe hos Istol.dk?

 

Vi har taget initiativ til at sælge kontorstole online. Vi er fuld ud klar over at det at købe kontorstol online for nogen er en udfordring. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at fjerne eventuel usikkerhed. Derfor tilbyder vi bl.a.:

 

1) Gratis levering
2) Mulighed for at se stolene først i Jerslev

 

På vegne af Istol.dk

Med venlig hilsen

 

Morten Andersen  
Kundeansvarlig