Flere visninger

YoGA ErgoLite - Kontorstol Med Højdejusterbar Ryg, Lændestøtte Og Justerbar Armlæn

Hurtigt overblik

OBS KUN 1 STK TILBAGE. KUN TIL AFHENTNING. STÅR SAMLET.

YoGA Ergolite er de vigtigste ergonomiske indstillinger i en sublim kvalitet, hvor der til gengæld er skåret helt ind til benet ifht. prisen.

Vil du have meget kontorstol for pengene - og korrekt kropsholdning?

Så er YoGA Ergolite et oplagt valg! I sær den unikke ryg giver en rigtig god støtte i lænden.

Status På lager

2.240,00 DKK Inkl. moms: 2.800,00 DKK

Detaljer


Er for mange valg uoverskueligt? Så vælg YoGA ErgoLite

YoGA ErgoLite er et forsøg på at tage de bedste egenskaber fra topmodellen YoGA ErgoQuest og skabe en mere budgetvenlig kontorstol. YoGA ErgoQuest er kendt for at være en af de absolut mest fleksible kontorstole med aller flest indstillingsmuligheder. Men nogen gange kan det virke næsten uoverskueligt med alt for mange håndtag, knapper og drejehjul.

 


YoGA ErgoLite - Moderne og Professionel Kontorstol til en skarpere pris.

Producenten saver ind til benet for at levere den bedste pris. Kort sagt, så får du rigtig meget kontorstol hvor vi er nede i en prisklasse hvor de fleste kan være med.


 

Fokus på god lændestøtte

Hvis du kigger på kontorstolen fra siden, så kan du tydeligt se den markante lændestøtte. Den mærker du også så snart du sætter dig i kontorstolen. Den presser din lænd fremad. Det sikrer at hele din overkrop får den korrekte ergonomiske stilling. På den måde skaber vi de mest optimale betingelser for at mindske presset på din krop. Dét er hele essensen i en ergonomisk kontorstol, og hvorfor der er så meget fokus på ryggen i denne model.

Herudover så er det muligt at justere højden på ryggen, så lændestykket støtter netop der hvor du har brug for det. Du kan endda justere ryglænet mens du sidder på stolen – det gør indstillingen nem, hurtig og bekvem.


 

Armlæn der arbejder med dig – ikke imod dig.

Tit og ofte så kommer armlæn i karambolage med skrivebordet. Skal du ikke bruge armlænene? Fint – dem kan du sænke så de nemt kommer ind under skrivebordet.

Vil du gerne have støttet armene? Så hæv dem, og aflast armene på de bløde ”puder”, Du kan ændre vinklen en smule på dem, så hele underarmen støttes mens du arbejder.

Bruger du slet ikke armlæn? Så kan de helt undlades uden det har nogen betydning for stolens funktionalitet, stabilitet eller design.

 


Brug som slap-af-stol

Nogen gange er det rart at kunne læne ryggen tilbage og tage et kort hvil. Det kan du selvfølgelig også på YoGA ErgoLite – du aktiverer bare vippefunktionen og indstiller modstanden så den passer til din kropsvægt. Læn dig tilbage, og lås evt. vippet / vinklen når u har fundet en behagelig stilling. For hvem har ikke brug for en lille pause indimellem?

 

Produktspecifikationer

Sædehøjde 45-53,5cm
Sædebredde 52cm
Sædedybde 43cm
Ryglænshøjde 74-71cm
Max belastning 120kg
Materiale Stof sæde, net eller stof ryglæn
Funktioner Højdejusterbar ryglæn / lændestøtte, justerbar armlæn. Vippefunktion med vægtregulering
Vægt 18,5kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA ErgoLite - Kontorstol Med Højdejusterbar Ryg, Lændestøtte Og Justerbar Armlæn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter