Flere visninger

YoGA Future - Active Sitting Kontorstol - Ryg Bevæger Sig Side Til Side

Hurtigt overblik

OBS KUN 1 STK TILBAGE. UDSTILLINGSMODEL. SKAL AFHENTES I ROSKILDE :)

ER 2020 et fremtidsunivers?

Er fremtiden allerede landet?

YoGA Future er et godt bud på en kontorstol, der er udviklet på baggrund af den nyeste forskning. Hvad er påvist at være godt for kroppen i vores århundrede?

Den helt specielle ryg bevæger sig fra side til side. Du bliver ikke sø-syg, men ud får en kontorstol, der bevæger sig i takt med kroppen. Helt naturligt.  

Status På lager

Pris: 2.873,75 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 2.000,00 DKK Inkl. moms: 2.500,00 DKK

Detaljer

 

Forskning siger vi skal bevæge os – er du overrasket?

Er det helt ærligt ”breaking news” at vi skal bevæge os mere? Er du overrasket over at vi sidder for meget ned, og at kroppen ikke har godt af at være fastlåst i en statisk tilstand?

At sidde ned bliver nogle steder kaldt den nye folkelige ”dræber” på linje med rygning. Men hvordan kan vi så forblive sunde, samtidig med at vi passer vores skærm-arbejde?

 


Welcome To The Future - YoGA Future

De ellers lidt konservative producenter af kontorstole har heldigvis også efterhånden indset at da kroppen jo er skabt til bevægelse, så er det nok på tide at udvikle kontorstole der underbygger dette. Det er derfor en sand fornøjelse at se kontorstole som YoGA Future, der følger kroppens bevægelser.


 

Fra side til side – uden du bliver søsyg.

Ryggen på YoGA Future er specielt udviklet så den nænsomt kan vippe fra side til side. Og hvorfor spøger du så måske?

Prøv engang at observere dig selv, eller dine kollegaer. Eller tænk lidt over hvordan du normalt sidder i din kontorstol. Sidder du altid HELT stille? Også når du rækker ud efter musen, når du lige skal nå en kuglepen, når du har brug for telefonen, eller liiiige skal nå mappen i skabet?

Nej vel? Man sidder konstant og bevæger sig. I små ryk. Nogen gange kun en smule. Andre gange lidt mere. At kontorstolen kan bevæge sig i takt med din krop, giver dig bedre støtte og variation. Dét er en kæmpe fordel.


Nå Ja – Alt dette «normale» Kan YoGA Future OGSÅ

Udover det helt unikke ved stolen – nemlig at ryggen kan bevæge sig fra side til side – så har YoGA Future også alle de mere gængse ergonomiske funktioner som vi kender fra traditionelle ergonomiske kontorstole:

-        Justerbar lændestøtte

-        Justerbar armlæn

-        Vippefunktion der kan indstilles efter vægt

 

Produktspecifikationer

Sædehøjde 44-51cm
Sædebredde 51cm
Sædedybde 45,5cm
Ryglænshøjde 71cm
Max belastning 120kg
Materiale Stof, Net ryg
Funktioner Patenteret mekanisme - ryglænet kan bevæge sig fra side til side. 3D armlæn, Synkron til med vægtregulering og låsefunktion
Vægt 14kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA Future - Active Sitting Kontorstol - Ryg Bevæger Sig Side Til Side

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter