Flere visninger

YoGA Spine - Ergonomisk Højstol

Hurtigt overblik

En utrolig smuk høj kontorstol der samtidig er sund for ryggen. Og så sidder man fantastisk :o)

Status På lager

3.199,00 DKK Inkl. moms: 3.998,75 DKK

Detaljer

OBS Samme model – bare som ”almidelig” kontorstol kan ses her:

https://www.istol.dk/yoga-spine-kontorstol-med-ryglaen-formet-som-rygrad.html 

 

Lidt ligesom et Kinderæg, så er YoGa SPine Ergonomisk Højstol hele 3 overraskelser i 1:

 

1)      Højstol

Først og fremmest er kontorstolen en høj stol med en siddehøjde på helt op til 71cm. Naturligvis har den en integreret fodstøtte, der nemt kan justeres i højden, så benene ikke hænger og dingler ???? Fodstøtten er trinløs, så du har 100% kontrol over hvor højt den skal sidde. Den er nem at indstille. Derved kan du variere siddestillingen, og sikre underkroppen et bedre blodomløb. Samtidig er det nemt at indstille hvis i er flere der skal bruge samme kontorstol

 

2)      Ergonomisk kontorstol

95% højstole er meget basale kontorstole. Men hvorfor skal man gå på kompromis med ergonomien og ryggens sundhed bare fordi man skal sidde højt?  YoGA Spine Højstol har en S-formet ryg, der former sig efter rygsøjlens naturlige form. Derved er lændestøtten integreret i stolens udformning.

 

Det VIGTIGTSTE er dog stolens Horisontal Back Support. Et fancy navn, for de vandrette ”lameller” ryggen består af, og inspiration til kontorstolen navn ”Spine”. De vandrette ”lameller” imiterer rygsøjlen, for hver lamel er bevægelig. Ryglænet på kontorstolen følger din overkrops bevægelse fra side til side. Det giver en helt unik støtte og føles utroligt behageligt. Faktum er at man aldrig sidder 100% stille på sin kontorstol. På en højstol har man en tendens til at sidde endnu mere uroligt end på en normal kontorstol, så på denne højstol vil du virkelig så et kæmpe udbytte af den unikke ryg.

 

3)      Designerstol

Lidt pudsigt – og på trods af ryggens unikke bevægelighed – så er der RIGTIG MANGE der vælger denne kontorstol pga. designet. Den er flot. Den er enkel. Den er unik.

At man så sidder helt fantastisk, og får en unik støtte i ryggen – det er for mange en positiv sidegevinst.

Men én ting er helt sikkert. Den hverken ligner, eller opfører sig som en gammeldaws kontorstol. Æstetik og smag er forskellig, men der er ingen tvivl om at kontorstolen skiller sig ud, og vil med garanti vække positiv opmærksomhed uanset hvilket miljø den stilles i.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 54 - 71cm
Sædebredde 50cm
Sædedybde 44cm
Ryglænshøjde 60cm
Max belastning 120kg
Materiale Stof
Funktioner Vippe, Horisontal Back Support
Vægt 19kg
Andet Unik i ryg

Bedømmelser

Bedste kontorstol jeg har ejet Anmeldelse(r) af Christopher
Karakter
Stort set perfekt! Den fylder ikke alverden, og er behageligt lydløs. Materialet er tilpas fermt / blødt, og føles lidt varmende.
De bevægelige rygstøtter virker også efter hensigten. Specielt hvis man sidder henslængt i stolen, eller har benene på skrivebordet... en nem stol at se film i :)

Armlænenes top sidder ikke helt solidt, og den var lidt besværlig at samle... men til prisen er det bagateller. Bedste kontorstol jeg har prøvet i sin prisklasse. (Indsendt den 30/09/2020)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA Spine - Ergonomisk Højstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter