YoGA Spine - Ergonomisk Kontorstol Med Revolutionerende Ryglæn

Hurtigt overblik

Unik kontorstol med revolutionerende ryglæn, der bevæger sig med kroppen. Resultat = Fantastisk støtte & Sublim komfort.

Status På lager

Pris: 4.295,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 2.799,00 DKK Inkl. moms: 3.498,75 DKK

* Påkrævede felter

Pris: 4.295,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 2.799,00 DKK Inkl. moms: 3.498,75 DKK

Detaljer

NYHED.

OBS: LEVERINGSTID PÅ DENNE MODEL ER 5-7 HVERDAGE

Designer eller ergonomisk kontorstol? Her får du BEGGE dele - det bedste fra 2 verdener - og så til en skarp pris.

Det mest unikke ved denne model er uden sammenligning den helt unikke ryg. Design er jo en smagssag, men funktionaliteten og komforten er ikke til at tage fejl af ved denne kontorstol

Ryggen er S-Formet så den følger rygradens naturlige form. Men det mest unikke er de vandrette "lameller". Hver enkelt tværsnit bevæger sig uafhængigt at hinanden! 

Hele ryggen rykker derved fra side til side, og følger naturligt kroppens bevægelse - for faktum er at man sjældent sidder helt stille på en kontorstol. Kroppen er altid i bevægelse, og da ryggen bevæger sig med dig, så får du en helt unik oplevelse som du med garanti aldrig har oplevet før. Det giver ikke kun en eminent støtte, men føles også fantastisk komfortabelt.

Du kan også vælge at aktivere vippefunktionen og få endnu mere bevægelse ind i din kontorstol. Stole indstiller selv modstanden i vippet, så du ikke pludseligt ryger helt bagover.

Arlæmenene er også justerbare, så du selv bestemmer højden på dem. 

Sædet er også bevægeligt - det kan skydes frem eller tilbage, så du selv bestemmer sædedybden. Derved kan stolen tilpasses både høje og lave brugere.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 45 - 55cm
Sædebredde 49cm
Sædedybde 45 - 48cm
Ryglænshøjde 56cm
Max belastning 120kg
Materiale 100% Polyester
Funktioner Aktive Flex ryg, justerbar armlæn, vippefunktion
Vægt ca. 18kg
Andet Synkron mekanisme

Bedømmelser

fed Anmeldelse(r) af j sørensen
Karakter
fedt design + top kvalitet. 5 stjerner herfra (Indsendt den 02/02/19)
ryggen er ret speciel Anmeldelse(r) af Jimmy s
Karakter
ryggen er ret speciel - på dne gode måde....hvis man er vant til at sidde på en traditionel kontorstol så skal man lige være opmærksom på at på den her stol bevæger ryggen sig, og det føles ret fantastisk. den giver samtidig rigtig god støtte i lænden. Så 5stjerner herfra og vil anbefale den til alle (Indsendt den 27/12/18)
Flot og behagelig Anmeldelse(r) af Jillian Berhof
Karakter
Denne stol anbefales helt bestemt. jeg må indrømme at jeg valgte kontorstols-modellen pga sit udseende og ikke så meget på grund af ergonomien. Jeg sidder i et åbent kontorfællesskab og så skal det helst ikke være en stor klodset "klods" der står og fylder. Jeg må sige at den lever op til forventningerne. Alle mine kollegaer kigger langt efter den, og den ligner da heller ikke noget nogen før har set. En rigtig designer kontorstol :o) (Indsendt den 27/12/18)
ryg Anmeldelse(r) af Julie
Karakter
jeg købte egenligt stole pga udseendet men hold op hvor er den også bare god at sidde i. Ryggen føles helt fantastisk den ligesom bevæger sig. Lidt underligt i starten men utrolig rart :o) (Indsendt den 21/11/18)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA Spine - Ergonomisk Kontorstol Med Revolutionerende Ryglæn

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter