Flere visninger

Cool Bob - Elegant Chef Læder Kontorstol

Hurtigt overblik

En sofistikeret og elegant chef kontorstol i eksklusivt tidsløst look beklædt med læder. Sid med stil, som en chef i denne lækre luksuriøse kontorstol, der er perfekt uanset om du arbejder hjemmefra eller blandt kollegaer på kontoret.

Status På lager

2.600,00 DKK Inkl. moms: 3.250,00 DKK

Detaljer

Hvordan bliver du nemmest målet for kollegaernes misundelse? Det gør du ved at sidde i en lækker blød kontorstol i et eksklusivt look.

Velkommen til Cool Bob (navnet siger det hele) En kontorstol du nemt følger dig godt til rette i. En kontorstol du sagtens kan sidde i hele dagen, uanset om du arbejder koncentreret foran computeren, eller slapper af på hjemmekontoret med streaming eller gaming. 

Kontorstolen er betrukket med læder på alle berøringsflader, så du sidder på eksklusive materialer. Store bløde armlæn sikrer dig den bedste komfort når du fx. læner dig tilbage i en mere afslappet position og svarer på en besked, eller tager i mod et opkald på telefonen.

Skal du blive i en tilbagelænet position i længere tid, fx for at deltage i et telefonmøde eller se en instruktionsvideo på Youtube, så kan du nemt låse kontorstolen i 3 valgfrie vinkler.

Du behøver ikke være nervøs for gulvet du kører på, for hjulene er udstyret med en blød belægning der er skånsom overfor hårde gulve, men samtidig hårde nok til at de også kan køre hvis du har tæppe som underlag. Det er såkaldte all-round hjul.

Produktspecifikationer

Sædehøjde Nej
Sædebredde Nej
Sædedybde Nej
Ryglænshøjde Nej
Max belastning Nej
Materiale Nej
Funktioner Nej
Vægt Nej
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Cool Bob - Elegant Chef Læder Kontorstol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter