Flere visninger

LegPro - Justerbar Fodskammel

Hurtigt overblik

Et godt match til en god kontorstol. Fodskamlen kan justeres både i højden og den kan vinkles for at opnå den mest optimale komfort.

Status På lager

799,00 DKK Inkl. moms: 998,75 DKK

Detaljer

Højde: 35-45cm

Bredde: 40cm

LegPro Justerbar Fodskammel

Bedømmelser

Super fodskammel Anmeldelse(r) af John
Karakter
Den er behagelig og kan justeres præcis som man ønsker det. Både i højde og vinkel! Jeg forstår ikke helt hvordan man kan få tryksår af den i og med både højde/vinkel kan justeres :D (Indsendt den 14/05/2018)
Skuffet, Anmeldelse(r) af Ikke særlig god
Karakter
Den er MEGET lille, af en fodskammel at være. Man kan let få foden til at hvile på metalrammen, og få tryksår.

(SVAR Istol.dk: Jeg er ked af at høre om dine dårlige oplevelser, men sætter pris på din feedback! Jeg er dog utrolig ked af at du ikke har kontaktet os for at returnere den - vi har jo fri retur og 14dages prøvetid af netop samme grund :o) Efter din anmeldelse så har jeg undersøgt andre fodskamler. Bredden på vores fodskammel er standard for fodskamler til kontor Det er svært at lave dem større når de skal passe i et kontormiljø. Fodskamler til lænestole kan godt være bredere, men denne model er ikke ment til brug til lænestole... Mvh Morten - Istol.dk. P.S. læser du mit svar, så ring til mig på 60 80 80 90, så kan du stadig returnere din skammel :o)) (Indsendt den 14/05/2017)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer LegPro - Justerbar Fodskammel

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter