Flere visninger

Vintage Jack - Bourgogne Farvet Luksus Læder Stol

Hurtigt overblik

En sjælden unik farvet kontorstol i Bourgogne Læder. En chef-kontorstol, der helt sikkert skiller sig lidt ud – på den gode måde. Det er en sand fornøjelse at sidde i den, og uanset om du bruger stolens smarte synkron-vip eller skal sidde oprejst og arbejde, så får du sublim støtte og uovertruffen komfort. Selv når du slapper af og skal hvile armene er der ikke sparet på noget med de store bløde armlæn.

Status På lager

Pris: 3.249,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 2.396,00 DKK Inkl. moms: 2.995,00 DKK

Detaljer

Vintage Jack er god kvalitet fra top til tå. Bemærk bl.a. fod og stel i kraftigt metal med en lækker chrome-finish, der giver et eksklusivt look. Ingen billige materialer her. Du har her en sjælden mulighed for at få en fantastisk læder-kontorstol der ikke bare er sort som alle andres. Stolen kan selvfølgelig både reguleres i højden, så den passer til skrivebordet, ligesom du også nemt kan aktivere stolen vippe / gyngefunktion så du kan variere din sidde-stilling og øge komforten.

 

MÅL

Sædehøjde: 48-54cm
Sædebredde: 57cm
Ryghøjde: 77cm

Bedømmelser

Solid og behagelig stol Anmeldelse(r) af NT
Karakter
Føler jeg har investeret i en stol til langt ude i fremtiden, vil også smøre læderfedt på den 2-3 gange om året for at garantere det. Eneste skuffelse var dog leveringsaftalen, hvor jeg var nødt til at presse fragtmanden til at hjælpe med at bære den op på 4.sal, efter at prøve at overbevise mig om at den kun var til kantstenlevering. (Indsendt den 25/02/20)
Dejlig skrivestol Anmeldelse(r) af Kaj
Karakter
Det er en dejlig stol jeg nyder den virkelig. Utrolig flot og behagelig. meget fin kontorstol (Indsendt den 12/01/18)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer Vintage Jack - Bourgogne Farvet Luksus Læder Stol

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter