Flere visninger

YoGA 3D Basic - Markant lændestøtte

Hurtigt overblik

Vores mest populære ergonomiske kontorstol YoGA 3D er nu kommet i en BASIC version, der er mere budgetvenlig. Nogle funktioner er skåret væk, men den primære - lændestøtten - den forbliver. En god kontorstol hvis du er til en markant dynamisk støtte i lænden.

Status På lager

3.120,00 DKK Inkl. moms: 3.900,00 DKK

Detaljer

YoGA 3D Basic er en god ergonomisk kontorstol. Det er i sær lændestøtten der skal fremhæves. Den er dynamisk - det betyder at den bevæger sig frem og tilbage, afhængigt at hvor meget pres man udsætter ryggen for.

I praksis betyder det at lændestøtten som udgangspunk er længere fremme end resten af ryglænet. Når du sætter dig på kontorstolen og ryggen / lænden rammer ryglænet, så trykkes lændepuden længere tilbage.

Den dynamiske del af lændestøtten er super lækker fordi man sidder aldrig helt stille på en kontorstol. Når du læner du en smule frem, så kører lændestøtten med frem (få. centimeter) og derved har du konstant støtte i lænden.

HVAD DU IKKE FÅR

Det er som beskrevet en mere budgetvenlig version af vores super populære YoGA 3D, så det er kun fair at du gøres opmærksom på forskellene, så du kan træffe den rigtige beslutning.

- Højde justerbar lændestøtte
Ryglænet kan ikke justeres i højden som på YoGA 3D

- Mere markant lændestøtte
Lændestøtten er mere markant. Den kan ikke komme lige så lang tilbage som på YoGA 3D. Det er en smagssag om hvorvidt det er en fordel eller en ulempe. Nogen foretrækker kraftig lændestøtte - andre vil synes det er irriterende at blive "skubbet frem" hele tiden

- Ingen nakkestøtte
Der er ikke nakkestøtte på modellen

Dette er de primære forskelle, så kan du leve med dem, så får du en kontorstol til en utrolig attraktiv pris, som er med til at passe på - og beskytte din ryg. Med fokus på lænden.

Produktspecifikationer

Sædehøjde Nej
Sædebredde Nej
Sædedybde Nej
Ryglænshøjde Nej
Max belastning Nej
Materiale Nej
Funktioner Nej
Vægt Nej
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA 3D Basic - Markant lændestøtte

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter