YoGA 3D - Ergonomisk Kontorstol Med Aktiv 3D Ryg / Lænde Support & 4D arme

Hurtigt overblik

Høj kvalitet, individuel tilpasning og konkurrencedygtig pris. YoGA 3D giver dig 3D lændestøtte, nem tilpasning til kroppen og optimal komfort til de lange dage foran computeren. Køb nu og styrk din krop allerede i morgen.

Status På lager

Pris: 5.500,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 3.900,00 DKK Inkl. moms: 4.875,00 DKK

* Påkrævede felter

Pris: 5.500,00 DKK

TILBUD. Nu kun Ekskl. moms: 3.900,00 DKK Inkl. moms: 4.875,00 DKK

Detaljer

Med sublim støtte, rigtig god komfort og et utal af indstillingsmuligheder får du ergonomi i særklasse. YoGA 3D er en værdig konkurrent til den verdensberømte IOO og ErgoHuman (som er de bedst anmeldte på vores side), med samme funktionalitet – bare meget billigere.. En nyhed der allerede nu er et hit, og som vi selv mener giver mere værdi til prisen end konkurrende modeller.

Justerbar nakkestøtte. Juster højden og vinkel.

Individuel tilpasning af nakkestøtten, giver dig frihed til at bestemme om du ønsker støtte til nakken, eller om du måske ønsker at bruge den som hovedstøtte i en tilbagelænet position? Nakkestøttens vinkel kan også justeres, så den rammer din nakke i den mest behagelige vinkel.

Højdejusterbar ryg og lændestøtte

Den aktive 3D rygstøtte og resten af ryglænet kan nemt justeres  i højden – selv når du sidder på stolen. Dvs. lændepuden kan justeres afhængigt af brugerens højde, men du kan også justere den så den rammer præcist der du har mest behov for det. Grundet den store fleksibilitet opnår du bedst mulig støtte, og understøtter rygsøjlen optimalt. Resultatet er at du minimerer chancen for en overbelastet ryg.  

4D Armlæn i Free Flow mode – uden knapper.

De avanceret armlæn kan justeres både i højden, bredden, dybden og så kan de vinkles indad og udad. Alt sammen sker i en flydende ubesværet bevægelse, da de er totalt fri for knapper. Du kan fx skubbe armlænene tilbage når du ikke har behov for dem. Skal du bruge armlænene aktivt – fx når du bruger musen eller tastaturet – så kan de vinkles indad. Det giver understøttelse til hele underarmen, fremfor kun albuen, som ellers er tilfældet på de fleste traditionelle kontorstole. 

Produktspecifikationer

Sædehøjde 44-53,5cm
Sædebredde 52cm
Sædedybde 42,5-48,5cm
Ryglænshøjde 58-62,5cm
Max belastning 120kg
Materiale Net, Læder, Stof
Funktioner 3D ryg, 4D armlæn, Justerbar Nakkestøtte, sædedybde, vægtregulering
Vægt 25kg
Andet Se beskrivelsen

Bedømmelser

YOGA 3D - ERGONOMISK KONTORSTOL MED AKTIV 3D RYG / LÆNDE SUPPORT & 4D ARME Anmeldelse(r) af Marco
Karakter
Super god stol med masser af justeringer.
Fornuftig pris og fantastisk service. (Indsendt den 16/01/2019)
1. Klasse Anmeldelse(r) af Janus
Karakter
kongestol. Har aldrig givet mere en 1000kr for en kontorstol så var sgu lidt nervøs for at sku gi 4kilo for en kontorstol på nettet he he. Men den r klart dem mest nice kontorstol jeg har siddet i helt klar 5***** (Indsendt den 28/01/2018)
Fantastisk ergonomi i denne kontorstol Anmeldelse(r) af Mogens Høhr
Karakter
JEg indrømmer at jeg ikke synes den er så pæn, men nu har jeg efterhånden været igennem 5 forskellige stole jeg har prøvet for at finde den der passer til netop mig. Endelig har jeg fundet en kontorstl jeg finder mig godt til rette i. Det er lige i starten lidt overvældende med alle de indstillingsmuligheder som kan virke lidt uoverskueligt. Men den frygt bliver gjor til skamme så snart man sætter sig i den. Den støtter simpelthen fantastisk i ryggen og da jeg ikker er helt ung eller ved godt helbred mere så er det alfa omega. Jeg er overrasket over graden af konfort i en ergonomisk kontorstol. Jeg er ovenud tilfreds med mit køb så jeg vil roligt anbefale den til min familie og bekendte. Mvh Mogens fra Nyborg (Indsendt den 10/12/2017)
Kanon stol indenfor ergonomi Anmeldelse(r) af Mads
Karakter
Jeg havde udset mig enten en ergohuman eller KMD fra istol men efter at have siddet i dem alle så kunne jeg næsten ikke mærke forskel, selvom de er langt dyrere.
Heldigvis besøgte jeg showroomet (lidt ude på landet, men turen værd) først. Det sparede mig lige 2000kr :) (Indsendt den 27/11/2017)
Næsten perfekt. Anmeldelse(r) af Lars Nyborg Pedersen
Karakter
Nærmest alt på denne stol kan indstilles så det passer til en. Den eneste mangel for mig er at armlænene er lidt for bedre, selvom jeg har taget dem så langt ind jeg kan. Ellers rigtig god kontorstol. Købte den fordi jeg ikke kan finde andre hvor man kan tage armlænene længere ind. (Indsendt den 15/11/2017)

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA 3D - Ergonomisk Kontorstol Med Aktiv 3D Ryg / Lænde Support & 4D arme

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter