Flere visninger

YoGA Perfect Fit - Formstøbt sæde for unik støtte

Hurtigt overblik

På denne model er både ryglæn og sæde formstøbt (der er konjekturer i sæde og ryglæn), som gør at man sidder endnu mere korrekt. Ryglænet har et indbygget svej i ryggen, der giver rigtig god støtte i lænden. Rygsvejet sidder relativt langt oppe, så du bliver presset mere frem end på andre modeller hvor du får støtte længere nede i lænden.

Status På lager

2.600,00 DKK Inkl. moms: 3.250,00 DKK

* Påkrævede felter

2.600,00 DKK Inkl. moms: 3.250,00 DKK

Detaljer

En kontorstol med en lidt anden tilgang til både ryglæn og sæde. Udformningen er ret unik, og du kan forhåbentligt se på billederne at formen på både sæde og ryg er lavet til at yde bedre støtte end traditionelle "flade" sæder og ryglæn.

Det hjælper dig til at sidde mere korrekt på kontorstolen da kroppen bliver "hjulpet på plads". Og så øger det samtidig siddekomforten, hvilket også kun er et stort plus.

Justerbar ryglæn 

Lændestøtten er indbygget i ryglænet, der har et S-svej (ligesom din rygsøjle). Selvom du kan justere højden på ryglænet, og derved indstille højden på svejet til lænden, så skal du være opmærksom på at selv i laveste position, så sidder svejet højere end på andre kontorstole med lændestøtte. 

Fordelen ved at "blive skubbet frem" højere oppe er at det hjælper dig til at opretholde en bedre kropsholdning, og er med til at forebygge at man sidder og "hænger" i kontorstolen.

Armlæn - or not to - armlæn

Armlæn er et tilkøb. De er gode at have, men kun hvis du rent faktisk bruger dem. Og de fleste har jo armene liggende på skriveborden når vi arbejder foran computeren med mus og tastatur.

Vip i sæde og ryglæn - baseret på din vægt

Som på de fleste andre kontorstole, så er det naturligvis muligt at vippe tilbage på kontorstolen. Hvis arbejdsdagen tillader det, så opfordres det faktisk til at du aktiverer vippefunktionen så ofte som muligt. Husk den bedste siddestilling er den næste. Det handler om variation.

Heldigvis så kan du aktivere vippefunktionen, og via et håndtag indstille modstanden så den passer til netop din vægt. 

Det er også muligt at låse vinklen på ryglænet - godt hvis du fx skal sidde og læse noget på skærmen i længere tid.

Dansk stof og andre kvalitetskomponenter

Stoffet stolen er betrukket med er fra den danske producen Gabriel og har selvfølgelig en slidstyrke der egner sig til professionelt brug. I det hele taget er matrialerne i høj kvalitet, så du er sikret en kontorstol der holder mange år fremover.

Produktspecifikationer

Sædehøjde 47-54cm
Sædebredde 47,3cm
Sædedybde 41,5cm
Ryglænshøjde 53,5cm (kan justeres i højden)
Max belastning 120Kg
Materiale Fodkryds i børstet aluminium. Betrukket med Gabriel Fighter stof (dansk-produceret)
Funktioner Konjekturformet sæde og ryg, vippe, justerbar armlæn (tilkøb)
Vægt 20,5kg
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA Perfect Fit - Formstøbt sæde for unik støtte

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter