Flere visninger

YoGA Soft Tech - Ergonomisk Kontorstol Med Blødt Sæde

Hurtigt overblik

En rigtig god prisvenlig ergonomisk kontorstol, der har en bred appel, da den passer til flere kropstyper og siddemønstre. Derfor god stol til større kontormiljøer med mange forskellige person-kararestika. Kraftige materialer og god byggekvalitet gør den til en god investering.

Status På lager

2.400,00 DKK Inkl. moms: 3.000,00 DKK

Detaljer


Simpel men avanceret

YoGA Soft Tech er en relativt simpel ergonomisk kontorstol, som så alligevel er avanceret. Hvordan hænger det sammen tænker du?Lændestøtte helt unik

Modellen kommer med unik lændestøtte.

Desto mere pres der kommer på ryglænet, desto mere støtter / presser lænde-mekanismen.

Det er derfor vigtigt at du sidder med numsen helt tilbage i sædet for at få det fulde udbytte af støtten.

En tommelfinger regel er at lændepuden skal være mellem 3. og 4 ryghvirvel. Vores anbefaling er at du lytter til din krop, for der kan være stor forskel på teori og praksis.

Du kan selvfølgelig justere højden på lændestøtten så den støtter og aflaster det helt rigtige sted.Tykt blødt sæde

En professionel kontorstol bliver aldrig blød som en lænestol (det vil ikke være godt for din kropsholdning, og skummet i sædet skal have en vis hårdhed for ikke at falde sammen), så det er ikke den form for komfort du skal regne med.

Men stolen er lavet med et ekstra tykt sæde, så du får så meget komfort som muligt – uden det går du over ergonomien og sundheden i kontorstolen.

 Armlæn – brug dem eller lad være

Du får også justerbare armlæn. Mange bruger ikke kontorstolens armlæn, da mange har armene oppe på skrivebordet. I disse tilfælde er armlænene i nederste position, og kører nemt ind under skrivebordet år du arbejder. Armlænene kan også afmonteres helt hvis du foretrækker det – det giver også kontorstolen en slankere profil, hvorved den visuelt optager mindre plads på kontoret.

Hvis du bruger armlænene, så kan de indstilles så de understøtter armene bedst muligt. Du kan justere dem, så de passer i højden med skrivebordet, eller blot bruge dem når du læner dig tilbage i stolen – fx under en telefonsamtale eller når du læser noget på skærmet. Armlænene er relativt brede og bløde så de giver god komfort.

 Aktiver kroppen – brug vippemekanismen

Den bedste siddestilling er altid den næste siddestilling. Husk det, og brug kontorstolen så aktivt som muligt når arbejdssituationen tillader det. Kontorstolen har en vippemekanisme som kan justeres så modstanden svarer til din kropsvægt, og den kan endda låses i flere positioner. Når arbejdet tillader det, så brug kontorstolen som en vippe-stol. Læn dig tilbage og lås vippefunktionen i en anden position når du læser noget på skærmet. Jo mere variation desto bedre.

 Bred appel, gode materialer = godt køb

YoGA Soft Tech er det rigtige valg hvis du er på udkig efter kontorstol der ikke er for bombastisk. En kontorstol der opfylder de basale behov for en ergonomisk kontorstol i kraftige materialer der ikke ødelægger budgettet. Leder du efter en mere teknologisk fremskreden kontorstol der bygger på nyere forskning, så kig evt. på YoGA Advance her:

Produktspecifikationer

Sædehøjde Nej
Sædebredde Nej
Sædedybde Nej
Ryglænshøjde Nej
Max belastning Nej
Materiale Nej
Funktioner Nej
Vægt Nej
Andet Nej

Indsend din bedømmelse

Du bedømmer YoGA Soft Tech - Ergonomisk Kontorstol Med Blødt Sæde

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Karakter